Yomawari: Night Alone se připomíná novým trailerem
Novinka Yomawari: Night Alone se připomíná novým trailerem

Yomawari: Night Alone se připomíná novým trailerem

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Báli jste se někdy jako děti tmy? Teď už budete!

Reklama

Mladá dívka se vydala za soumraku do města na procházku se svým psem Porem. Bohužel se domů vrací sama, pouze s prázdným vodítkem. Doma je pouze její starší sestra a ta ji přikáže zůstat doma, že ji zaběhnutého mazlíčka najde. Čas běží a malá dívka začíná být netrpělivá. Rozhodne se tedy jít taky hledat svého psa a teď již i zmizelou sestru.

Když ale vyjde ven uvědomí si, že její staré známé město už není tím místem co bývalo. Tma z něj udělala něco úplně jiného a navíc to vypadá, že je zde úplně sama. I když to není úplně tak pravda. Malá dívka se musí skrývat, přelstít nebo utéct zlým duchům a také najít stopy po své zmizelé sestře a pejskovi.

Vašim hlavním pomocníkem bude baterka, díky které objevíte jinak neviditelné bytosti. Zároveň musíte mít na paměti, že baterka neobjeví pouze bytosti, ale i informace o hledaných a tak je důležité posvítit si třeba i na nástěnky a na městské billboardy. Spousta míst bude v noci vypadat úplně jinak, než jak jej znáte za denního světla. S malou dívkou navštívíte nespočet různých míst, jako je stará škola, park nebo rozpadající se opuštěnou městskou čtvrť.

Yomawari: Night Alone vydí NIS Amrica v Evropě pro PS Vitu a pro PC prostřednictvím Steamu 28. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama