YouTubeři publikují gameplay videa ze Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka YouTubeři publikují gameplay videa ze Zaklínače 3

YouTubeři publikují gameplay videa ze Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

54

Je libo gameplay z PC verze na ultra nastavení a při 60 snímcích za sekundu? Díky YouTuberům nad ním můžete hned začít slintat.

Reklama

Zaklínač 3 sice vychází až 19. května, ale už hezkých pár dní je hra hotová, čehož CD Projekt RED s radostí využívá a aktivně přihazuje uhlí do kotle svého hype vlaku.

Publikuje screenshoty jako na běžícím páse, nedávno pustil novináře z největších zahraničních serverů k prologu hry a nyní pozval do studia i řadu YouTuberů. Ti nezahálí a na vlastní pěst publikují množství gameplay záběrů.

Ve všech případech, které vám předkládáme a které sdílel samotný CD Projekt RED na Twitteru, ale nejde o záběry z finální verze hry. Pro představu, jak bude vypadat PC verze na pořádné nastavení, ale určitě postačí. Jen je třeba zmínit, že YouTubeři byli očividně nuceni používat gamepad, alespoň to tvrdí ImAnderZEL.

Nejspíš to ale nic neznamená, například na fóru CD projektu se vývojáři nejednou vyjadřovali, že s ovládáním na myši a klávesnici není nejmenší problém. Kdo ví, třeba v kancelářích CD Projektu prostě trpí nedostatkem klávesnic.

Dříve či později se podle všeho objeví videa od dalších pozvaných YouTuberů. Pokud by vám tato tři videa náhodou nestačila, dejte vědět do komentářů a my průběžně přidáme další. Je to na vás. Chápeme, že těch materiálů ze hry může být příliš a ani my sami to nechceme příliš přehánět, takže pokud vám tato videa budou stačit, nemáme důvod přidávat další a zbytečně živit hype víc, než je nezbytně nutné.

Předobjednejte si Zaklínač 3 v našem obchodě GameExpres.cz na PC za 1099 Kč a na konzole PlayStation 4 a Xbox One za 1499 Kč. Všechny verze obsahují české titulky a navíc dostanete postupně 16 DLC zdarma. Slovenští hráči předobjednají na GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama