Yuuki se objeví ve Sword Art Online: Hollow Realization
Novinka Yuuki se objeví ve Sword Art Online: Hollow Realization

Yuuki se objeví ve Sword Art Online: Hollow Realization

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Plus pátý trailer a bonusy za uložená data.

Reklama

Vezmeme to všechno popořadě. Nejprve je na snadě prozradit, že Bandai Namco vydalo pátý trailer na Sword Art Online: Hollow Realization. Dále potvrdilo Yuuki jako hratelnou postavu a nakonec přidalo několik zajímavých informací ohledně bonusů, které dostanete za uložená data z předchozích her.

Hráči, kteří budou mít na PS Vitě uložená data ze hry Sword Art Online: Hollow Fragment, dostanou jako bonus krátký meč Wind Foil. Kdo pak bude mít uložená data z Sword Art Online: Hollow Fragment na konzoli PlayStation 4, dostane navíc jednoruční Annealing Blade. A nakonec hráči, kteří budou mít na PlayStationu 4, PlayStationu 3 nebo na PS Vitě uložená data ze Sword Art Online: Lost Song, dostanou ingame předmět Lost Song.

Kromě toho ještě Bandai Namco oznámilo aspoň částečně obsah Season Passu pro Sword Art Online: Hollow Realization. Bohužel jde prozatím pouze o japonský trh, kde vyjde Season Pass na 2500 jenů (tedy asi 600,-). Obsahuje příběh Shrine Maiden of the Abyss, který se skládá celkem ze tří epizod a má vyjít v roce 2017. Uvidíme, jestli bude také pro západ.

RPG Sword Art Online: Hollow Realization vyjde nejprve 27. října v Japonsku pro PlayStation 4 a PS Vitu a následně 8. listopadu v Severní Americe a v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama