Z The Order 1886 bude série
The Order: 1886 Novinka Z The Order 1886 bude série

Z The Order 1886 bude série

Michal Burian

Michal Burian

18

První díl se odehrává v post-industriálním Londýně.

Reklama

Novináři z VG247 dnes na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem navštívili stánek Sony, kde viděli tech demo z připravovaného akčního dobrodružství The Order 1886 od Sony Santa Monica a Ready At Dawn. Při prezentaci jim generální ředitel druhého jmenovaného studia řekl, že první hra se odehrává v post-industriálním Londýně. Tím naznačil, že Sony plánuje udělat z této hry sérii.

Ruku na srdce, nejde o žádné překvapení, většina velkých titulů je dnes vytvářena tak, aby se v budoucnu na ni mohlo navázat dalším dílem. Za předpokladu, že první díl bude úspěšný a zaujme hráče. Podobně se nedávno vyjádřil Ubisoft. Ten na rovinu řekl, že všechny hry plánuje jako sérii, včetně Watch Dogs.

Kromě pokračování The Order 1886 je ve hře také spin-off pro Vitu. Ru Weerasuriya závěrem prezentace potvrdil, že The Order 1886 vyjde v roce 2014 exkluzivně pro PlayStation 4.

Již z dřívějška víme, že v The Order: 1886 budeme bojovat krom jiného také proti mutantům a Londýn bude ve hře zpracovat ve věrohodném stylu, i když ne 1:1, se spoustou známých lokací. Těšit se můžeme i na celou řadu nových hratelnostních prvků, které nás prý posadí na zadek. Bohužel, přesnější informace zatím nemáme.

Nové artworky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama