Z uniklého plakátu Star Wars: Jedi Fallen Order dýchá zajímavá atmosféra
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Z uniklého plakátu Star Wars: Jedi Fallen Order dýchá zajímavá atmosféra

Z uniklého plakátu Star Wars: Jedi Fallen Order dýchá zajímavá atmosféra

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Protože bez úniků se neobejde oznámení žádné velké Star Wars hry.

Reklama

Očekávaná singleplayerová akční adventura Star Wars Jedi: Fallen Order, na níž pracují tvůrci Titanfallu a Apex Legends ze studia Respawn Entertianment, bude oficiálně odhalena tuto sobotu po půl deváté večer našeho času. Snad každý fanoušek světa Star Wars však musel očekávat, že něco unikne ještě před formálním představením titulu, koneckonců na úniky došlo již před oznámením obou Battlefrontů a nevyhýbají se jim ani filmy, včetně chystané Epizody IX, která bude odhalena dnes v podvečer.

Samozřejmě se tak stalo. Podobně jako v případě deváté epizody jsme se tak předčasně dočkali plakátu, o jehož zveřejnění se na krátký čas postaral Amazon s nabídkou trička. O úniku informoval třeba server Polygon. Na plakátu můžeme každopádně vidět ústřední postavu hry, učedníka Jedi, který přežil vyhlazení řádu během rozkazu 66. Vidět lze světelný meč s modrou čepelí, droida, který odhaluje jakési symboly, a havarovaný, snad republikový křižník. Jedi Fallen Order se přeci jen odehrává nedlouho po filmové Pomstě Sithů a konci Klonových válek.

Na plakátu lze však spatřit i letku imperiálních stíhaček TIE. Zaujme také takřka horské prostředí, které myslím disponuje dost specifickou a působivou atmosférou. Někomu může připomínat třeba planetu, na níž se skrývala rodina Ersů v úvodu filmu Rogue One: Star Wars Story, ale mám takový pocit, že půjde o planetu, kterou jsme ještě neviděli v žádném filmu, hře či seriálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama