Za chybějící kampaň Star Wars: Battlefrontu může snaha vydat hru společně se sedmou epizodou
Star Wars: Battlefront Novinka Za chybějící kampaň Star Wars: Battlefrontu může snaha vydat hru společně se sedmou epizodou

Za chybějící kampaň Star Wars: Battlefrontu může snaha vydat hru společně se sedmou epizodou

Martin Cvrček

Martin Cvrček

15

V EA a DICE se rozhodli vynechat kampaň kvůli tomu, aby stihli nový Battlefront vydat ve stejnou dobu, v níž se v kinech objevil film Síla se probouzí. Další díl by mohl tento nedostatek napravit.

Reklama

Loňský Star Wars: Battlefront trpěl nebo stále trpí řadou nedostatků a jedním z nich je absence singleplayerové kampaně. Na tu si stěžovali nejen hráči, ale i John Boyega, představitel Finna z nejnovějšího filmu Síla se probouzí.

Patrick Soderlund z EA nyní investorům vysvětlil, proč vůbec Battlefront vyšel bez kampaně. Důvod nejspíš řadu lidí nepřekvapí, byla jím snaha vydat hru ve stejnou dobu, ve které se v kinech objevila sedmá epizoda s názvem Síla se probouzí.

„To rozhodnutí jsme učinili kvůli času a kvůli tomu, abychom mohli hru vydat společně s filmem a dosáhli tak co nejsilnějšího dopadu.“

Soderlund dále prohlásil, že s ohledem na původní premisu je spokojený s tím, jak hra dopadla, především pokud jde o dosažení zcela odlišných skupin hráčů, než jaké se obvykle dostávají ke hrám od EA. Zároveň ale není úplně spokojený s hodnocením, které Battlefront sbíral, což se pokusí zlepšit při dalším pokusu. Z toho se snad dá usuzovat, že další Battlefront už kampan mít bude.

Nedávno jsme se koneckonců dozvěděli, že dalšího Battlefrontu se dočkáme ke konci příštího roku. Hra se má zaměřit na obsah a události aktuální trilogie, kterou odstartovala již zmíněná sedmá epizoda.

S ohledem na plánované vydání dalšího Battlefrontu je dost pravděpodobné, že náplní hry nebude pouze Síla se probouzí, ale i osmá epizoda. Ta se zrovna natáčí pod vedením režiséra Riana Johnsona a premiéru si odbyde 14. prosince 2017. Příhodné načasování vydání filmu a nového Battlefrontu, nemyslíte?

Pokud si chcete připomenout, co v určité podobě uvidíme v dalším Battlefrontu, měl by vám stačit trailer Síla se probouzí nebo ideálně samotný film. Z osmé epizody jsme zatím neviděli nic, pokud nepočítáme několik zpravidla nicneříkajících fotografií z natáčení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama