Za dva dny budou v Need for Speed neony
Need for Speed Novinka Za dva dny budou v Need for Speed neony

Za dva dny budou v Need for Speed neony

Michal Burian

Michal Burian

16

Uvnitř pro vás máme ukázku společně s informacemi o dalších novinkách.

Reklama

25. listopadu letošního roku vyjde první update arkádových závodů Need for Speed. Hráči se mohou těšit na novinky a úpravy, po kterých volali. Ghost Games připravili hlavně neony. Ty bude možné dát na vozy Lamborghini Diablo SV od Morohoshi-Sana. Vývojáři zatím ukázali jeden obrázek s neony. Vypadá to, že je budete moci dát pouze na zadní část vozu, včetně křídla. Pod autem, jako v Undergroundech, asi svítit nebudou, což by byla velká škoda.

Jako další přichází na řadu úprava umělé inteligence. Ta by měla být lepší, už by se nemělo stávat, že na začátku závodu všem ujedete, a když neuděláte chybu, AI nemá šanci vás dohnat. Uvidíme, jak to nakonec bude fungovat v praxi. Trošku se bojím, že řidiči budou až moc rychlí. Stávat by se rovněž nemělo, že získáte náskok a najednou vás soupeř dojede a předjede. Jinými slovy by závody měly být víc realistické, v případě arkády to moc dohromady nejde, ale budiž.

V hlavním menu naleznete komunitní akce. Přehledně byste tak měli být informováni o plánovaných eventech. V nich budete moci získat více peněz, slevy na různé předměty nebo více bodů do reputace. První komunitní akce začne již zítra, rozdávat se bude 40procentní sleva na všechny upgrady výkonu.

Pokud se vám líbí ikonky, tak kromě Nakai-san’s Porsche nebo 277 od Magnuse Walkera budete moci získat Hoonicorn od Kena Blocka a Lamborghini Diablo SV od Morohoshiho. Stačí úspěšně vyhrát určený závod a auto naleznete ve své garáži, zadarmo.

Mnoho hráčů si stěžuje na úpravu vzhledu auta. Ghost Games do hry přidají zrcadlení vinylů, vylepší výběr barev pro auto, ráfky nebo samolepky a přidají 30 nových předpřipravených wrapů. Výběr barev má být mnohem přesnější a celkově pohodlnější.

Zvýšen rovněž bude maximální level, aktuálně můžete dosáhnout reputace 50. Od středy se budete moci dostat na 60.

Na samotném závěru potom tvůrci nezapomněli na opravu chyb, vyladění a vylepšení dalších věcí, stejně tak na stabilnější servery, denní výzvy a v neposlední řadě přidají nové trofeje a achievementy. Budete moci získat úspěchy Fanboi, Iconoclast a Mental Unblock.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama