Za dva dny Drag závody a další novinky v NFS
Need for Speed Novinka Za dva dny Drag závody a další novinky v NFS

Za dva dny Drag závody a další novinky v NFS

Michal Burian

Michal Burian

3

Manuální převodovka, nové automobily, rozšíření garáže nebo nové trofeje/achievementy.

Reklama

Před několika týdny nás studio Ghost Games informovalo o manuální převodovce, která bude součástí nejen blížící se PC verze, ale dostane se také do PlayStation 4 a Xbox One verzí. Dnes přichází vývojáři s dalšími podrobnostmi o obsahu chystané aktualizace.

3. března letošního roku bude dostupná bezplatná aktualizace konzolových verzí, která zahrne již zmíněné manuální řazení. Podle slov tvůrců jde o možnost, po které hráči dlouho volali.

Druhou novinkou bude další kategorie závodů. Konkrétně půjde o Drag závody, kde oceníte s manuálním řazením. Drag závody budou inspirovány předešlými díly Need for Speed a nabídnou pět eventů: Neck to Neck, The Perfect Shifts, Drag the Town, Pedal to the Metal a Speed Tunnel.

Jako další přijdou na řadu dva nové vozy. Těšit se můžete na Hot Rods automobily. První konkrétní kousek bude se čtyřmi unikátními bodykity: Soft Top, Coupe, Sedan a Pickup. Druhý je potom Aaron Beck ‘BeckKustoms F132 - Ford 1932 s podvozkem Formule One a motorem z Nascar.

Pokud nemáte dostatek místa v garáži, tak update rovněž přidá pět nových pozic, kde budete moci své vozy zaparkovat. Do garáže se tak nově vejde o pět kousků více.

Na samotný závěr si Ghost Games nechali rozšíření a vylepšení Wrap editoru, vylepšení Snapshot a také tři nové trofeje/achivemenety.

Vše zmíněné by mělo být také v PC verzi, která se na pultech obchodů objeví 17. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama