Za Talibanského vojáka v Medal of Honor
Medal of Honor Novinka Za Talibanského vojáka v Medal of Honor

Za Talibanského vojáka v Medal of Honor

Michal Burian

Michal Burian

8

Call of Duty: Modern Warfare 2 nabídlo v jedné misi hraní za teroristy a střílení do civilistů. Rozčarování by po dlouhé době mohl vyvolat multiplayerový mód v Medal of Honor, v němž budeme moci hrát za Talibance.

Reklama

Pokud vás už nebaví hrát pouze za jednotky USA a chtěli byste si zastřílet také za teroristy, tak budete mít možnost v multiplayerovém módu Medal of Honor, v němž se vžijete do kůže Talibanských vojáků a budete chránit zemi před US Marines.

Podle prohlášení producenta z EA DICE (tým, který se stará o multiplayerovou část MoH) chtějí docílit toho, aby se hráči v roli Talibanců cítili provinile a uvědomili si, že dělají něco, co není správné. Druhým dechem však dodal, že se jedná pouze o hru a nemělo by to rozhodně vyvolat takové rozčarování jako u zmíněného Modern Warfare 2. U Medal of Honor je to prý dané tím, kde se hra odehrává.

Nedivil bych se, kdybychom se i v singleplayerové části dočkali nějaké té mise, ve které budeme prolévat krev amerických jednotek.

Jak to celé dopadne a zda se i Medal of Honor dostane kvůli kontroverznímu obsahu do televize, zjistíme 12. října aktuálního kalendářního roku, kdy hra vychází v Severní Americe (v Evropě o tři dny později) ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama