Začal Black Friday slevový týden
Novinka Začal Black Friday slevový týden

Začal Black Friday slevový týden

Xzone

Xzone

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Potěší všechny, kteří vydrželi a ještě nemají letošní novinky.

Reklama

Inzertní PR článek.

Oblíbené slevové období je zase tady. Ať už se chystáte nakoupit herní dárky známým nebo jednoduše nadělíte to nejlepší sobě, tak v aktuálních slevách si snadno vyberete. Zvlášť pokud jste dosud odolávali vábení letošních herních novinek a trpělivě čekali na slevu. Za sníženou cenu teď najdete většinu z nich.

A čím jiným začít, než toužebně očekávaným pokračováním The Last of Us: Part II. Hra, která spustila lavinu kontroverze a odvážila se v žánru AAA her přijít s příběhem, jenž nespoléhá na zaběhlé herní šablony (recenze 10/10). Za akčních 999 korun (běžně 1499 Kč) si tuhle PlayStationovou událost roku rozhodně nenechte ujít, zvlášť když má i české titulky!

I na další náš tip jsme všichni netrpělivě čekali. Oznámení remaku legendární Mafie bylo překvapivé a stejně tak překvapivé bylo, že se nakonec vážně dost povedl. Gangsterský výlet do nádherně zpracovaného Lost Heaven chytne za srdce pamětníky i nováčky. Nechybí ani nový český dabing, opět v čele s Markem Vašutem. Samotnou jedničku Mafia Definitive Edition teď pořídíte na PS4 a Xbox za 899 Kč (místo 1149 Kč) a celou Mafia Trilogii za 1299 Kč (oproti 1699 Kč).

Marvel's Avengers zažili vcelku vlažný start, ale dle všeho půjde o hru, která bude časem dozrávat jako víno. Už za pár dní se dočká velké aktualizace s novou hrdinkou a příští rok budou následovat další výrazné updaty. Proto se vyplatí do hry naskočit v sympatické slevě za 1099 Kč (původně 1699 Kč) a být připraveni na to co přijde. I tahle hra se může pochlubit českými titulky.

Nedávné Star Wars: Squadrons už na příjemné ceně začaly, ale za 749 korun (místo 999 Kč) už není nad čím váhat. Vesmírná akce potěší příběhovou kampaní, multiplayerem a majitele VR setů i úžasným zážitkem z kokpitů legendárních stíhaček. Navíc jen na Xzone ke hře dostanete zdarma tričko jako dárek.

DOOM: Eternal asi není potřeba představovat. Tenhle březnový masakr teď pořídíte na PS4 a Xbox za krásných 699 korun (1699 Kč). O perfektní vánoční... teda pekelnou atmosféru nebude nouze!

Tohle je jen drobný výběr ze všech Black Friday slev, které právě probíhají na Xzone.cz. Najdete tam i řadu zlevněných exkluzivit na Nintendo Switch a desítky dalších titulů. A tím to ještě nekončí. V pátek bude další vlna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama