Začala uzavřená beta FIFA 18
FIFA 18 Novinka Začala uzavřená beta FIFA 18

Začala uzavřená beta FIFA 18

Michal Burian

Michal Burian

2

Příprava na veřejnou demoverzi, která dorazí již v září.

Reklama

Přihlásili jste se do uzavřené bety FIFA 18? Tak to se nezapomeňte podívat na své e-maily. Společnost Electronic Arts začala vybraným hráčům rozesílat pozvánky. Servery se totiž spustí již dnes a podle dostupných informací dostanou šanci k vyzkoušení letošního ročníku zejména nejaktivnější hráči předešlého dílu.

O obsahu bety nic nevíme, ale očekává se, že zahrne jen vybrané herní módy. Autoři budou chtít vyzkoušet také stabilitu serverů, aby je měli připravené k vydání plné verze.

Pro ostatní bude připravena veřejná demoverze. Ta dorazí ji v září, na internetu se šušká o 15. září a její součástí by měl být rychlý zápas a ukázka z druhého ročníku Cesty (The Journey). Co se hratelných týmů týče, tak se předpokládají následující celky:

Atletico Madrid FC Bayern München FC Chelsea Juventus Turin LA Galaxy Manchester City Manchester United Paris Saint-Germain Real Madrid Toronto FC

Všimněte si, že chybí Barcelona. EA Sports totiž pro FIFA 18 navázali spolupráci s konkurenčním týmem Real Madrid a jejich hvězdou Cristianem Ronaldem. Ten se zároveň stal tváří hry. Také v tom ale může mít prsty Konami, právě ta ve velkém spolupracuje u PES 2018 s Barcelonou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama