Začala veřejná beta Battlefieldu 1, krátce poté spadly servery
Battlefield 1 Novinka Začala veřejná beta Battlefieldu 1, krátce poté spadly servery

Začala veřejná beta Battlefieldu 1, krátce poté spadly servery

Michal Burian

Michal Burian

69

Pokud máte problémy s připojením do bety Battlefieldu 1, máte být trpěliví <strong>+ HW nároky</strong>.

Reklama

Včera ráno získali přístup do bety takzvaní Battlefield Insiders, tedy hráči, kteří se včas přihlásili k odebírání novinek o Battlefieldu 1 z oficiálních stránek. Dnes ráno byla veřejná beta zpřístupněna všem hráčům na počítačích a konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Moc dlouho si ale hráči betu neužívali, krátce na to servery spadly. Původně se mělo za to, že za to může velký příliv hráčů, ale dle všeho to způsobila skupina „hackerů“ Poodlecorp, která přetížila i servery Blizzardu (WoW: Legion).

Pokud máte problémy s připojením do bety Battlefieldu 1, máte být trpěliví. Vývojáři ze švédského studia DICE na tom pracují a slibují, že brzy bude beta opět fungovat.

PC hráči by si před spuštěním bety měli rovněž stáhnout aktuální ovladače pro svou grafickou kartu. U některých se může objevit problém se samotným spuštěním hry, v redakci jsme nemohli včera spustit PC verzi na Windows 10. Nakonec pomohlo spuštění jako správce pod kompatibilitou Windows 7.

Nezapomeňte, že jsme vám dnes ráno přinesli naše dojmy z hraní bety Battlefieldu 1.

Hardwarové nároky bety Battlefieldu 1

Konečně známe požadavky bety Battlefieldu 1, komunitní manažer Lee Williams je zveřejnil na oficiálním fóru, které v současné době nefunguje. Bohužel už nedodal, zda jsou to minimální nebo doporučené. Jsou ale dost divné, procesor silný a grafika slabá.

Operační systém: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 a Windows 10 DirectX: 11 Procesor: Core i5 6600K nebo AMD FX-6350 Grafická karta: nVidia GeForce GTX 660 2GB nebo AMD Radeon HD 7850 2GB RAM: 8 GB Připojení k internetu: 512kbps nebo rychlejší Místo na disku: 40 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama