Začalo Zimohraní na muve.cz
Novinka Začalo Zimohraní na muve.cz

Začalo Zimohraní na muve.cz

Redakce

Redakce

Největší herní výprodej v ČR a na Slovensku!

Reklama

Internetový obchod s hrami muve.cz oznamuje největší herní výprodej všech dob – Zimohraní. V období mezi 4. a 14. prosincem spadne postupně cena u několika stovek her a DLC.

Letošní Zimohraní je příhodně naplánováno na období, kdy Česku sužuje ledová kalamita. Místo auta stojí před domem ledovec, vlaky a tramvaje nejezdí, tak proč nezůstat doma a něco si nezahrát? Na muve.cz si určitě vyberete. Téměř tisíc her a DLC okamžitě ke stažení a nyní se slevou, která ve většině případů přesahuje 50 %.

Každé poledne spadne cena u jiného výběru her. První den, 4. prosince to budou hry od Bethesdy, 2K, Square Enix, Paradoxu, Segy a Warner Brothers. Ceny takto zlevněných her začínají na 59 Kč. Nejde jen o prověřené hity jako Borderlands, Skyrim nebo Company of Heroes. Výhodně koupíte také novinky. Hned první den slev je to hit letošního roku Middle-earth: Shadow of Mordor, jehož cena spadla o třetinu.

V průběhu Zimohraní můžete očekávat postupné zlevnění téměř celého katalogu muve.cz. V nabídce slev jsou také hry pro Mac, například Call of Duty nebo Civilization. Platí tedy v podstatě to, co minule. Novinkou naopak jsou platební metody. K platbě kartou přibyly také bankovní převody. Ať už platíte jakkoliv, hru získáváte okamžitě!

Většina her zakoupených v rámci Zimohraní se aktivuje na Steamu, některé pak na Uplay a část titulů si můžete stáhnout přímo ze stránek muve.cz. Návod, jak na to, najdete na stránkách obchodu. U každé hry je způsob její distribuce uveden.

O muve.cz

Internetový obchod s hrami muve.cz funguje na českém trhu od června 2012. Od října 2013 rozšířil nabídku o digitální hry. V e-shopu najdete herní tituly od všech významných herních vydavatelů, jako jsou Bethesda Games, Square Enix, Warner Bros. Interactive nebo 2K Games, ale také nezávislé hry a to jak pro PC, tak i pro Mac. Některé si mohou zákazníci stáhnout přímo z muve.cz, většina se však aktivuje ve službě Steam. Každý ze stovek aktivačních klíčů pochází přímo od oficiálního distributora hry a muve.cz ručí za jejich funkčnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama