Začátkem prosince kompletní edice Horizon: Zero Dawn
Horizon: Zero Dawn Novinka Začátkem prosince kompletní edice Horizon: Zero Dawn

Začátkem prosince kompletní edice Horizon: Zero Dawn

Michal Burian

Michal Burian

44

Znamená to, že přídavek Frozen Wilds bude první a zároveň poslední expanzí.

Reklama

Aktualizováno: Před 24 hodinami obchodní řetězec Tesco předčasně vyzradil Game of the Year edici Horizon: Zero Dawn. Před okamžikem ji společnost Sony potvrdila. 6. prosince letošního roku ve verzi pro PlayStation 4 vyjde kompletní edice Horizon: Zero Dawn.

Kompletní edice zahrne původní dobrodružství společně s obsahem z Digital Deluxe edice, expanzi Frozen Wilds, digitální art book, PS4 téma a předměty v podobě outfitů, zbraní a dalšího vybavení pro hlavní hrdinku Aloy.

Cena kompletní edice byla stanovena na 49,99 dolarů/eur.

Původní zpráva

Akční open-world RPG titul Horizon: Zero Dawn z kraje letošního roku zaujmul. Studio Guerrilla Games se s výzvou skvěle popasovalo a dokázalo, že nejde jen o tvůrce, kteří vytvářejí střílečku Killzone. Horizon: Zero Dawn tak sklidil v recenzích spoustu pochval (tady ta naše) a skvěle se na konzoli PlayStation 4 prodává. Jak se zdá, Sony by chtěla v dohledné době zaujmout další hráče.

Zahraniční obchod Play-Asia totiž začal svým zákazníkům nabízet dosud neoznámenou Game of the Year edici. Produktová stránka byla na e-shopu jen několik minut, ale přesto neunikla pozorným hráčům. Podle obchodu by měla být v prodeji od 5. prosince letošního roku za cenu 49,99 dolarů a pravděpodobně zahrne základní hru společně se všemi dosavadními aktualizace a expanzí Frozen Wilds.

Pokud Sony nakonec Game of the Year edici oznámí, bude to znamenat, že přídavek Frozen Wilds bude první a zároveň poslední expanzí pro Horizon: Zero Dawn.

Frozen Wilds vyjde 7. listopadu za 549 korun, pokud máte PS Plus, bude vás stát 494,10 Kč. Očekávat máme novou oblast k prozkoumání, nové tajemství, které budeme objevovat, a nové stroje, proti kterým budeme bojovat. Z propagačních materiálů a samotného názvu expanze je jasné, že ve hře bude Aloy pořádná zima.

Popis hry Horizon: Zero Dawn - Netradiční vize post-apokalyptické budoucnosti. V otevřeném světě plném vegetace se krajinou prochází obří mechanická stvoření, která sebrala lidstvu statut alfa predátora. Lidé se postupně vrátili ke kmenovému způsobu života. Přežívají v krajině plné impozantních lesů, velkolepých pohoří a působivých ruin zapomenuté civilizace.

Hrajete za Aloy, zkušenou lovkyni, která pomocí rychlosti, chytrosti a obratnosti chrání svůj kmen před hrubou silou obřích strojů. Aloy se vydává na nebezpečnou výpravu plnou emocí, aby odhalila tajemství zapomenuté civilizace i její starověké artefakty a dozvěděla se víc o pokročilých technologiích, které rozhodnou o osudu všech na planetě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama