Začíná uzavřené testování Mirage: Arcane Warfare
Mirage: Arcane Warfare Novinka Začíná uzavřené testování Mirage: Arcane Warfare

Začíná uzavřené testování Mirage: Arcane Warfare

Michal Burian

Michal Burian

1

Plná verze vyjde již za dva měsíce. Co hra nabízí?

Reklama

Jak by se v rychlosti dala popsat akce Mirage: Arcane Warfare? Představte si značně upravené Chivalry: Medieval Warfare, které nenabízí středověké souboje a už vůbec není realistické. V Mirage: Arcane Warfare totiž hraje velkou roli magie, čemuž odpovídá i samotný vizuál. Jinak se ale titul hodně soustředí na kontaktní boj, který provází všechny multiplayerové bitvy.

Prostřednictvím tiskové zprávy vývojáři z Banner Studios (tvůrci Chivalry: Medieval Warfare) oznámili, že dnes začala uzavřená beta Mirage: Arcane Warfare. Dobrou zprávou je, že účastníci nejsou omezování a mohou živě streamovat, nahrávat na internet obrázky a také se podělit o dojmy. V testování je zahrnuto šest tříd, dvě magické schopnosti a střídat se v něm bude jedenáct různých prostředí v pěti módech.

Plná verze dorazí 23. května letošního roku, výhradně na PC. Dnes by na Steamu měl začít předprodej a zároveň by mělo být zdarma Chivalry: Medieval Warfare, od 27. do 28. března Pokud to stihnete, tak si tuhle multiplayerovou hru budete moci nechat ve své knihovně a kdykoliv hrát. Jakmile bude hra zdarma dostupná, budeme vás informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama