Začněte s Magic 2013 ještě dnes
Speciály Článek Začněte s Magic 2013 ještě dnes

Začněte s Magic 2013 ještě dnes

Inzerce

Inzerce

Už je pomalu pravidlem, že se každý rok v červnu dočkáme nového ročníku videoherní adaptace veleúspěšné karetní gamesy Magic: The Gathering, přičemž o měsíc později pak většinou startuje i její nová edice.

Reklama

Pokud vám tedy při hraní Duels of the Planeswalkers 2013 chyběl živý oponent na druhém konci stolu, není nic jednoduššího, než se do kouzelného světa téhle karetní sběratelské hry pustit taky na živo. Výchozí podmínky jsou k tomu ideální.

Díky nedávnému startu nové edice (M13) se totiž opět začíná víceméně od píky a každého čeká sestavení nového kompetitivního balíku. S tím se navíc nemusíte omezovat pouze na herní seance s kamarády, ale klidně můžete vyrazit i do víru turnajů, kterých je po celé republice nespočet a nezřídka se soustředí pouze na aktuální edici. Bez ohledu na to, zda-li jste Magic: The Gathering znali již dříve, nebo k nim přičuchli až teď, budete mít víceméně stejnou výchozí pozici jako vaši protihráči.

Do začátku přitom není nic snazšího, než si pořídit jeden (nebo i více) intro packů – každý pro jednu barvu – jejichž cena se pohybuje do tří set korun a součástí je předpřipravený balík, s nímž se můžete pustit rovnou do boje. Pro neznalé navíc byla přibalena i pravidla a jako bonus pak dva boostery s rozšiřujícími kartami.

Na ty se ostatně můžete spolehnout výhradně, protože trh zaplavily taktéž tzv. Core Sety (nebo-li Fat Packy), v nichž fanoušci najdou 70 základních zemí a 9 boosterů, jenž jim umožní sestavit si svůj vítězný balíček kompletně bez cizího zásahu. V rámci ospravedlnění vyšší ceny je součástí kompilace ještě speciální kostka s motivem, krabice na bezpečnou úschovu až pěti set karet, barvený průvodce edicí a dvě stylové krabičky pro přenášení již sestavených balíků.

Pokud se vám ovšem nechce do Fat Packu investovat nějakých sedm stovek, existuje pro vás ještě jedna možnost – Deck Builder’s Toolkit. Ten se prodává pod čtyři sta korun a najdete v něm 125 polonáhodných karet, 100 základních zemí, 4 boostery vybrané z posledních edic, a přiručku, která vám s kompilací pomůže. To vše uskladněné v originální krabici jako dělané pro bezpečný transfer vašich karet z místa na místo. Tak honem, vybírejte než bude pozdě!

Pro nalezení obchodu blízko vašeho bydliště navštivte Wizards.com/locator.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama