Zahrajte si na konzolích trial verzi Portal Knights
Portal Knights Novinka Zahrajte si na konzolích trial verzi Portal Knights

Zahrajte si na konzolích trial verzi Portal Knights

Michal Burian

Michal Burian

8

Ponořte se do hry s předstihem a prozkoumejte první ostrov.

Reklama

Od včerejšího večera je na PlayStation Store a Xbox Store dostupná zkušební verze sandboxového akčního RPG titulu Portal Knights ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One.

Trial verze vám umožní ponořit se do hry s předstihem a prozkoumat první ostrov v režimu pro jednoho i pro více hráčů. Tohle dobrodružství vás má naučit základy soubojů a výroby. Po vydání plné verze si budete moci přenést svou uloženou pozici.

Portal Knights vyjde 19. května letošního roku. Zároveň hra opustí předběžný přístup na Steamu, kde je od loňského února. V České republice a na Slovensku navíc uvedete Portal Knights na trh společnost Comgad ve verzích pro PS4 a Xbox One za doporučenou maloobchodní cenu 799 Kč/28,99 €. Pro všechny, kteří si hru včas předobjednají, bude k dispozici DLC „GOLD THRONE“ obsahující celou řadu skvělých předmětů do hry.

Popisy hry:

• Udělejte si vlastního hrdinu: Zvolte si třídu (hraničáře, mága či válečníka) a upravte si vzhled avatara díky propracovanému editoru. Prozkoumejte systém rozvoje postavy a schopností a vytvořte si jedinečného portálového rytíře, kterému pak přiřaďte zvířecího společníka, jenž se k vám na vaší výpravě připojí.

• Naučte se základy Portal Knights: Procvičte si umění taktického boje při střetu s děsivými kaňkami za dne a smrtícími vykotlanými rytíři, kteří vycházejí jen v noci. Využívejte rozsáhlý systém výroby a pomocí natěžených surovin vyrábějte nové vybavení a zbroje. Udělejte první krůčky směrem k útulnému velkému hradu tak, že zrenovujete svou rozpadlou farmu a budete pěstovat plodiny. Prozkoumejte ostrov, objevte jeskyni plnou kostlivců a pokladů a najděte úlomky portálu, který vám otevře bránu na další ostrov. Kupředu, dobrodruzi!

• Prožijte své dobrodružství sami či s kamarády: Zkušební verze vám umožní zahrát si režim pro jednoho hráče i pro více hráčů prostřednictvím offline kooperace pro 2 účastníky na rozdělené obrazovce. Spojte síly a stavějte budovy, prozkoumávejte jeskyně, porážejte příšery, plňte úkoly a obchodujte s předměty na prvním ostrově.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama