Zahrajte si zdarma Warhammer: End Times – Vermintide
Novinka Zahrajte si zdarma Warhammer: End Times – Vermintide

Zahrajte si zdarma Warhammer: End Times – Vermintide

Michal Burian

Michal Burian

10

Pokud se vám zalíbí, hra může být vaše za pouhých sedm euro.

Reklama

Včera studio Fatshark oznámilo, že začátkem příštího roku vydá pokračování kooperativní akce Warhammer: The End Times - Vermintide. Dnes jsme se dozvěděli o další zajímavosti. Pokud jste Vermintide ještě nehráli, tak máte ideální příležitost. Fatshark na Steamu zpřístupnili hru pro všechny zdarma.

Warhammer: End Times – Vermintide můžete hrát zdarma až do 26. října a pokud vás dostatečně zaujme, tak využijte šance a kupte si hru za pouhých sedm euro (cca 180 korun). Jinak stojí 27,99 euro, sleva je tedy 75 procent.

Hru můžete vyzkoušet zdarma rovněž na Xboxu One. Na PS4 se nám nepodařilo trial najít. Je ale dost možné, že bude teprve zpřístupněn.

„Už teď vím, že Warhammer End Times – Vermintide asi nebude hrou roku. Přesto má toto dílo své osobité kouzlo, které si sebou nese snad každý titul zasazený do surového vesmíru Warhammeru. Jako bonus si sebou krysí řež nese hutnou atmosféru, vysokou náročnost a zajímavou paletu chlupatých nepřátel. Kdyby měla i vydařený příběh, PvP a lepší optimalizaci, možná bych se nebál ohodnotit jí ještě o něco lépe,“ dočtete se v naší recenzi - 7/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama