Zakladatelé Supermassive opouští studio i herní průmysl
Novinka Zakladatelé Supermassive opouští studio i herní průmysl

Zakladatelé Supermassive opouští studio i herní průmysl

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1

Bratři Samuelsovi končí po více než patnácti letech.

Reklama

Supermassive Games, odborníky na výpravné horory počínaje Until Dawn přes The Dark Pictures Anthology po vznikající The Casting of Frank Stone, opouští po více než patnácti letech jeho zakladatelé, bratři Pete a Joe Samuelsovi. První jmenovaný byl šéfem týmu, druhý působil jako obchodní ředitel.

„Mé rozhodnutí je zcela zdravé a neučinil jsem ho lehkovážně. Jsem a vždy budu hrdý na to, co jsme s Joem Samuelsem před lety vytvořili, a obdivuji tým Supermassive a úžasné věci, kterých dosáhl,“ napsal Pete Samuels, který dříve dělal také v Psygnosis a Electronic Arts. Oba bratři se stahují z herního průmyslu.

Novým ředitelem studia se stává podílník mateřských Nordisk Games, předseda představenstva a někdejší dočasný ředitel Avalanche Studios Robert Henrysson.

„Zakladatelé Pete a Joe Samuelsovi vybudovali neuvěřitelné studio ověnčené cenou BAFTA, které vytvořilo hry, jež nadchly i vyděsily miliony hráčů po celém světě. Chlapi, užijte si svou další kapitolu a zasloužený odpočinek. Jsem mimořádně natěšený na spolupráci s vedením a všemi talentovanými lidmi ve studiu, s nimiž budeme nadále budovat pozici Supermassive Games jako jednoho z předních studií světa. Jsme teprve na začátku,“ napsal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama