Základy boje v Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin
Novinka Základy boje v Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

Základy boje v Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Čekají na vás i démoni chaosu, upgrady vybavení a další podrobnosti.

Reklama

Square Enix spolu s vývojáři ze studia Team NINJA uveřejnili nový trailer ke hře Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. Důležitý je pro nás tím, že představuje základy bitvy.

Ve hře Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin se vžijete do role válečníka Jacka, který plní jednu misi. Spolu se společníky Jedem, Ashem, Neon a Sophií, bude vašim úkolem zničit temnotu, která pohlcuje svět. Musíte přežít kruté bitvy a přivést zpět mír do království Cornelia.

Monstra tohoto světa jsou drsné a když vás přepadnou hordy temnoty, budete se spoléhat na velitelské schopnosti jako je Lightbringer. K obraně před nepřátelskými útoky budete používat svůj Soul štít a vývoj bitvy můžete změnit i tím, že ukradnete kouzla nepřátel a použijete je jako svá vlastní.

Hru začnete jako Swordsman/Šermíř s obouručním Greatswordem/Velkým mečem. Probíjením se nekonečnými davy chaosu a získáváním zkušeností si můžete odemknout mnoho dalších povolání. Každé má své vlastní charakteristické zbraně, schopnosti a taky vzhled.

Povolání můžete změnit stisknutím tlačítka po zhodnocení bojiště. Každé nabídne jiné velitelské a kombo schopnosti. Komba si můžete sestavit různě a vytvořte si své vlastní jedinečné útoky.

Svou sílu si můžete zvýšit vhodnou volbou vybavení, které zbyde po padlých nepřátelích. Při průzkumu můžete objevit truhly plné kořisti.

Existuje ještě jedna možnost, jak si ve hře Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin pomoci. Pokud se ukáže, že je na vás výzva příliš obtížná, můžete se spojit se skutečnými spojenci. Do hry se můžete připojit v různých bodech, ve kterékoli fázi, kterou jste dokončili.

Pokud takto využijete pomoc reálného hráče, případně budete pomáhat, získaná kořist bude generována individuálně pro každého hráče.

Team Ninja zároveň vypustili do světa finální trailer ke hře Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin a screenshoty představující nové postavy Krakena a Liche, vylepšení vybavení, tři pokročilé povolání a mnoho dalšího.

Hra nabízí velmi akční hratelnost, kde budete k rozdrcení nepřátel využívat širokou škálu schopností a RPG prvky, včetně systému úloh, který je v podstatě stejný jako v jiných titulech série Final Fantasy. Budete sbírat různé zbraně a přizpůsobovat si výbavu a také vyvíjet svou postavu.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin má vyjít pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a prostřednictvím Epic Games Store pro PC 18. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama