Zaklínač 2 bude mít o čtyři minuty delší cutscény
Novinka Zaklínač 2 bude mít o čtyři minuty delší cutscény

Zaklínač 2 bude mít o čtyři minuty delší cutscény

Michal Burian

Michal Burian

7

CD Projekt oznámil, že Xbox 360 verze The Witcher 2 nabídne zbrusu nové videosekvence, které nejsou zahrnuty v PC verzi.

Reklama

CGI intro, jež bude součástí Xbox 360 verze hry, vytvořil Tomasz Baginski (nominován na Oscara). Nepůjde o port, nýbrž o upravenou verzi, která bude mít premiéru v 1. čtvrtletí roku 2012 na Xboxu 360 a později zavítá formou patche i do PC verze.

"CGI intro v Zaklínači 2 bude jiné, než které známe z prvního Zaklínače. V The Witcher 1 máme docela intimní příběh, který se skládá prakticky ze dvou postav. První část je o Geraltovi z Rivie, kterou napsal Andrzej Sapkowski, a jež přímo nesouvisí s hrou samotnou. Je to od nás prakticky pocta autorovi," řekl Tomasz Baginski, autor intra k prvnímu Zaklínači.

"V Zaklínači 2 máme jiné situace. Některé záběry, které jste mohli vidět, v traileru Xbox 360 odhalují, že jsme tentokrát šli jiným směrem. Máme velmi efektivní a epické scény související s událostmi ve hře. Nechci odhalovat více, abych nezkazil překvapení až Zaklínač 2 na Xbox 360 vyjde."

"Znám Tomasze dlouhou dobu. Vím, čeho náš tým může dosáhnout, když s ním bude spolupracovat. Viděl jsem animace z nového intra a nemám k tomu moc co povědět, zkrátka se budete kopat do zadku," dodal režisér Adam Badowski.

Zároveň s touto zprávou vydalo studio dva nové obrázky, které si můžete prohlédnout o pár řádků výš.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama