Zaklínač 2 pro konzole je proveditelný + video
Zaklínač Novinka Zaklínač 2 pro konzole je proveditelný + video

Zaklínač 2 pro konzole je proveditelný + video

Michal Burian

Michal Burian

1

Nedávno se konala konference společnosti CD Projekt, kde se mluvilo hlavně o nadcházejícím druhém díle akční RPG série Zaklínač. My pro vás máme nejen zajímavé informace o konzolové verzi, ale také gameplay záběry.

Reklama

Konzolové verze titulu The Witcher 2: Assassins of Kings stále nejsou oficiálně potvrzeny. CD Projekt o nich ale stále mluví. Na konferenci ve Varšavě jsme se dozvěděli, že konzolové verze Zaklínače 2 jsou podle tvůrců proveditelné a pokud by se na nich opravdu začalo pracovat, vyšly by několik měsíců po PC verzi.

"Otevřeně jsme řekli, že naše technologie dovoluje více verzí," řekl generální ředitel CDP, Marcin Iwiński, a dodal: "Po vydání PC verze uvidíme. Budeme sledovat, kolik hráčům si koupí hru ve Velké Británii a v USA. Podle toho bychom dokázali spočítat, jak by si vedla Xbox 360 verze."

Senior producent Tomasz GOP celou situaci malinko nakousl: "Je to těžká otázka, protože vám nemohu přímo říci, co se děje uvnitř týmu. Chci vám ale říci, že děláme všechno proto, abychom se ujistili, že jednoho dne Zaklínač 2 vyjde pro současnou generaci konzolí."

"Už jsme provedli řadu testů a víme, že konzole Xbox 360 a PS3 zvládnou druhý díl. Je to tedy uskutečnitelné," nechal se slyšet GOP.

Závěrem pro vás máme nové gameplay záběry z nedávné konference. Opět uvidíte známé vězení, z něhož se musí hlavní hrdina Geralt dostat.

Zaklínač 2: Vrazi Králů vyjde celosvětově 17. května příštího roku pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama