Zaklínač 2: Vrahové králů PC hlásí 15 000 prodaných kusů v České republice a na Slovensku
Novinka Zaklínač 2: Vrahové králů PC hlásí 15 000 prodaných kusů v České republice a na Slovensku

Zaklínač 2: Vrahové králů PC hlásí 15 000 prodaných kusů v České republice a na Slovensku

Michal Burian

Michal Burian

36

„Po předchozím úspěchu hry Zaklínač jsme očekávali obdobný úspěch i u hry Zaklínač 2: Vrahové králů. A tato hra nás skutečně nezklamala."

Reklama

Společnost Comgad, výhradní distributor her společnosti CDProjekt RED v České republice a na Slovensku, se dnes pochlubila, že RPG titul Zaklínač 2: Vrahové králů na PC, držitele mnoha ocenění včetně Nejlepší PC hry roku 2011, se v České republice a na Slovensku prodalo již více než 15 000 kusů! Jedná se o kusy, které byly skutečně prodány přes pokladny koncovým zákazníkům, nikoli jen o distribuci do obchodní sítě.

Milan Czarnowski, ředitel společnosti Comgad, k tomu řekl: „Po předchozím úspěchu hry Zaklínač jsme očekávali obdobný úspěch i u hry Zaklínač 2: Vrahové králů. A tato hra nás skutečně nezklamala. Dlouhá herní doba, výborná hratelnost, atmosférické prostředí – vývojáři z CD Projektu RED odvedli stejně jako předtím vynikající práci. My jsme přiložili ruku k dílu a pořádně si vyhráli s českou lokalizací této hry; společně s bohatým obsahem balení tak vznikl produkt, který byl neodolatelný pro všechny fanoušky světa Sapkowského a dobrých RPG her. A jak je vidět z celkových prodejních čísel, dobrou práci ocenili i čeští a slovenští hráči zakoupením originálu produktu, i když už pár dní po vydání byl bez jakékoliv DRM ochrany. Prodej 15 000 kusů české PC verze přes pokladny znamená v našich podmínkách řadově vyšší prodeje než u většiny dostupných titulů kategorie AAA."

Comgad na začátku května 2013 uvedl do prodeje nové balení hry Zaklínač 2: Vrahové králů – Platinovou edici, která jako jediná na světě obsahuje tištěný oboustranný erotický plakát Triss Ranuncul. Platinová edice je již v prodeji, doporučená maloobchodní cena je 599 Kč / 24,99 €.

Na příští rok je naplánován Zaklínač 3, který vyjde pro PC a next-gen konzole PS4 a nový Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama