Zaklínač 3 bude výhradně singleplayerová hra
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 bude výhradně singleplayerová hra

Zaklínač 3 bude výhradně singleplayerová hra

Martin Cvrček

Martin Cvrček

42

CD Projekt nám nyní dal další důvod k menší oslavě, a to prohlášením, že Zaklínač 3 nebude mít multiplayer. Kromě toho se autoři rozpovídali i na téma tří možných konců.

Reklama

Multiplayer ve světě Zaklínače si lze asi těžko představit, ale i tak doteď nebylo jasné, jestli CD Projekt chystá multiplayerové prvky jen pro Cyberpunk 2077 nebo jestli vážně něco nezkusí i s třetím Zaklínačem. Nyní máme jasno. V rozhovoru pro Forbes vývojáři z CD Projektu prohlásili, že závěr trilogie o Geraltovi multiplayer mít nebude.

"Hra nabídne epický, příběhový, singleplayerový RPG zážitek v otevřeném světě. Opravdu si myslíme, že v poslední části Geraltovy ságy není místo pro multiplayer." Nám nezbývá než souhlasit. Multiplayer k Zaklínači prostě nesedí.

Vývojáři se také rozpovídali na téma tří chystaných zakončení. Podle všeho nás nečeká kdovíjak nabitý závěr, při němž nám spadne čelist z nějakých monstrózních cut-scén a při kterém se všichni velkolepě povraždí. Ať se dostanete k jakékoliv podobě finále celé trilogie, měl by být úplný konec především o shrnutí následků vašich nejdůležitějších rozhodnutí. Podle Konrada Tomaszkiewicze ukáže konec změny v politice Severních království stejně jako změny v lokacích, které během hry navštívíte. Samozřejmě nebude chybět ani shrnutí změn v životech Geraltových přátel i nepřátel.

"Když mluvíme o větším množství konců, tohle je přesně to, co máme na mysli. Podle toho, jaká rozhodnutí uděláte, můžete za sebou na konci vašeho dobrodružství nechat zcela odlišný svět." Shrnutí důležitých voleb nabídla už Rozšířená edice Zaklínače 2, takže CD Projekt očividně ví, do čeho jde. Tak uvidíme, jak se se vším CD Projekt popere. Jak dokázala především jistá sci-fi série s velitelem Shepardem v hlavní roli, konec tak rozsáhlého příběhu je vždy zatraceně citlivá záležitost a tanec na tenkém ledě, který fanoušci nemusí snášet dobře. Snad se tedy CD Projektu bude dařit lépe než BioWare.

Zaklínač 3: Divoký Hon je aktuálně naplánován na rok 2014 pro PC, PS4 a nový Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama