Zaklínač 3 bude ždímat výkon next-gen konzolí téměř na maximum
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 bude ždímat výkon next-gen konzolí téměř na maximum

Zaklínač 3 bude ždímat výkon next-gen konzolí téměř na maximum

Martin Cvrček

Martin Cvrček

53

Marcin Iwinski z CD Projektu opět prozradil pár detailů o Zaklínači 3. Tentokrát jde především o otázku výkonu na konzolích i na PC.

Reklama

V rozhovoru se serverem IGN se Marcin Iwinski z CD Projektu opět rozpovídal o napjatě očekávaném Zaklínači 3. Kromě už dávno známých informací došlo i na otázku výkonu na konzolích. Iwinski se vyjádřil následovně:

"[PS4 a Xbox One] jsou extrémně ovladatelné. V těch strojích je spousta výkonu, a ačkoliv nechci říct, že jej využíváme na maximum, určitě k tomu máme velmi blízko."

"K rozhodnutí využít pouze next-gen jsme dospěli před dvěma a půl lety, takže jsme s těmi stroji strávili dost času a napříč všemi třemi platformami to byla skvělá zkušenost. V případě starších platforem, jmenovitě Xbox 360 a PS3, bychom pravděpodobně museli obětovat téměr polovinu naší vize."

Mimo jiné došlo i na otázku HW nároků PC verze. Iwinsky jen se smíchem poznamenal, že se o nich brzy dozvíme informace, ale že prý už můžete začít šetřit na upgrade, pokud aspirujete na maximální nastavení. No, tak to jsme zvědaví, s čím se CD Projekt tentokrát pochlubí a kolika PC hráčům způsobí šok. I když počítáme, že požadavky pro rozeběhnutí hry alespoň na průměrné nastavení nebudou nijak tragické.

Čistě teoreticky bychom se také v blízké době mohli dočkat konkrétního oznámení data vydání. Marcin Momot, komunitní manažer CD projektu, nedávno na oficiálním fóru oznámil nejen to, že ke konci ledna hodlají vydat nové screenshoty, ale i to, že vydání hry očekává "v řádu měsíců". Dost možná už má CD Projekt jasno, kdy Geralta z Rivie naposled vypustí před lačnící davy fanoušků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama