Zaklínač 3 byl odložen, vyjde v únoru 2015
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 byl odložen, vyjde v únoru 2015

Zaklínač 3 byl odložen, vyjde v únoru 2015

Martin Cvrček

Martin Cvrček

80

Třetí Zaklínač měl původně vyjít v průběhu letošního roku. CD Projekt ale přehodnotil situaci a nakonec stanovil datum "až" na únor příštího roku.

Reklama

S vydáním napjatě očekávaného Zaklínače 3 se původně počítalo v průběhu letošního roku. To se ale nestane. CD Projekt během dnešního odpoledne vydal oznámení, v němž informuje, že závěrečná část Geraltovy trilogie vyjde až v únoru 2015.

Ve zprávě mluví CD Projekt o tom, že v Zaklínači 3 chtějí zúročit jejich 11 let zkušeností v herním průmyslu při tvorbě hry, která rozšíří hranice kreativity, nastaví nová měřítka a redefinuje celý žánr. Tak abychom my, hráči, dostali do rukou nezapomenutelný zážitek v bohatém, otevřeném světě. Vývojáři prý vytvořili přirozený a filmově laděný příběh, který nabízí úžasný audiovizuál a zároveň poskytuje prostor pro svobodu volby. V CD Projektu věděli, že jde o ambiciózní plán, ale věřili, že ho splní.

"Nedávno jsme se podívali na to, čeho jsme zatím dosáhli a postavili se před rozhodnutí o finálním datu vydání. Rozhodnutí, které jsme provedli, bylo obtížné, důkladně zvážené a nakonec jasné a očividné. Mohli jsme vydat hru ke konci letošního roku, tak jak jsme původně plánovali. Rozhodli jsme se ale, že několik dalších měsíců nám dovolí dosáhnout kvality, s níž budeme spokojení, kvality, kterou od nás očekávají hráči. Tudíž jsme stanovili datum vydání na únor 2015."

"Drazí hráči - víme, že mnoho z vás by chtěli hrát Zaklínače 3 co nejdřív. Omlouváme se za to, že musíte čekat déle než jste vy, nebo i my, očekávali. Zároveň ale věříme, že hra bude stát za to čekání a setká se s očekáváním, která máte. Věříme, že Zaklínač 3: Divoký Hon bude výjimečné RPG, jedno z nejlepších, poskytující mnoho hodin báječné zábavy."

Takže si holt počkáme o pár měsíců navíc. Nezbývá než doufat, že se to čekání vážně vyplatí. Nicméně nevíme jak vy, ale my CD Projektu věříme. Jen ať si dají záležet.

Update: Marcin Momot, komunitní manažer CD Projektu, na oficiálním fóru prohlásil, že s odkladem Zaklínače 3 nemá nic společného nedávný odchod dvou vývojářů.

Zároveň řekl, že se detaily o možnosti předobjednávky hry oficiálními cestami dočkáme "dříve, než čekáme", ačkoliv v tuto chvíli nemůže nic říct. To by mohlo znamenat především jednu věc: Brzké oznámení sběratelské edice. I v případě Zaklínače 2 CD Projekt začal naplno řešit předobjednávky až v momentě, kdy byla oznámená prémiová i sběratelská edice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama