Zaklínač 3 dostane podporu PS4 Pro a Xboxu One X
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 dostane podporu PS4 Pro a Xboxu One X

Zaklínač 3 dostane podporu PS4 Pro a Xboxu One X

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

CD Projekt RED připravuje patch Zaklínače 3, díky němuž bude hra na výkonnějších verzích konzolích vypadat lépe.

Reklama

Ti, kteří sledovali včerejší tiskovou konferenci Microsoftu na E3, si možná všimli, že mezi uvedenými hrami, které využijí přednosti výkonnějšího Xboxu One X, je i Zaklínač 3. To bylo poněkud překvapivé, protože v minulosti zástupci CD Projektu RED prohlásili, že se všichni vývojáři přesunuli na vývoj Cyberpunku 2077 a Gwentu, proto nebude Zaklínač 3 vylepšen pro potřeby taktéž výkonnějšího PS4 Pro. A tak všichni předpokládali, že Xbox One X, dříve známý jako Scorpio, dopadne stejně.

Situace se očividně změnila, jak mluvčí CD Projektu RED potvrdil britskému Eurogameru. „Mohu potvrdit, že pracujeme na patchích Zaklínače 3 pro Xbox One X i PS4 Pro. V tuto chvíli nemáme žádné další detaily. Bližší informace budou k dispozici brzy.“

CD Projekt RED tedy přeci jen hodlá Zaklínače 3 vylepšit prostřednictvím patche, aby využíval výkon nejen Xboxu One X, ale i PS4 Pro. Díky tomu byste se mohli při hraní Zaklínače 3 na těchto konzolích kochat grafikou, která má blíže k vyššímu grafickému nastavení PC verze.

To, že se počítá i s PS4 Pro, potvrdil komunitní manažer CD Projektu Marcin Momot na Twitteru. Nyní si tedy počkejme na to, jak moc bude Zaklínač 3 vylepšen. V úvahu připadá vyšší rozlišení, lepší grafické detaily nebo vyšší počet snímků za sekundu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama