Zaklínač 3 i CD Projekt RED mají nové logo
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 i CD Projekt RED mají nové logo

Zaklínač 3 i CD Projekt RED mají nové logo

Martin Cvrček

Martin Cvrček

30

Nové logo třetího Zaklínače nahradilo hranatou číslici římskou trojkou, která nese motiv masky generála Eredila, jednoho z vůdců Divokého Honu. V logu CD Projekt RED zase září Kardinál červený.

Reklama

Během dnešního odpoledne prošly určité materiály související se Zaklínačem 3 drobnější změnou. Na Twitter účtu Zaklínače se objevilo nové záhlaví, které ukázalo dosud neviděný motiv Geralta a také poprvé ukázalo nové logo. O změně loga následně CD Projekt informoval na oficiálním webu a představil ho v plné parádě.

Jak můžete vidět níže, CD Projekt dal sbohem hranaté číslici tři a nahradil ho římskou trojkou. Její podoba přitom není náhodná, ihned v ní určitě uvidíte tvar helmy. Ne, nejde o tvar Sauronovy helmy, ale o masku generála Eredila, jednoho z vůdců Divokého honu, kolem kterého se Zaklínač 3 točí.

,,Divoký Hon byl vždy zamýšlen jako předzvěst války, velkých pohrom a smrti. Jeho původ je neznámý, jeho přízrační jezdci zasévají strach do srdcí lidí a věří se, že jsou schopní ukrást lidského ducha, který by se později přidal k přízračné kavalkádě. Přichází v noci, v zimě a jejich výskytu vždy předchází polární záře." Dočteme se ve zprávě na webu, která navíc pokračuje dál.

,,V Zaklínači 3 nepředstavuje Divoký hon jen pouhé bosse na konci koridoru. Jsou součástí tradice, součástí systému lidové víry, jsou něco, o čem děti říkají příběhy aby se navzájem vyděsily, a zároveň entita, která může vyhladit celé vesnice během jediné noci. Divoký Hon je zásadní pro pro celý svět Zaklínače a v Zaklínači 3 se konečně stává středem pozornosti."

,,Ti, kteří velí Honu, zůstávají ještě větší záhadou než samotný Hon. Jejich počet a účel je zahalený tajemstvím, jejich studená ocel však není - mnozí byli svědky krutostí Honu a téměř nikdo nepřežil, aby vyprávěl příběhy."

Tolik k Divokému Honu z úst CD projektu. Na závěr se můžeme dočíst, že se brzy dozvíme nové detaily o hře i o Divokém Honu. Tak schválně, jestli to bude až na E3 nebo se CD Projekt rozpovídá trochu dřív.

Změny loga se však nedočkal jen Zaklínač 3, ale i samotný CD Projekt RED. Logo společnosti zůstalo po celou dobu existence, která započala v roce 2002, v podstatě beze změny, ale tohle je docela velká změna. Šéf studia Adam Badowski řekl k proměně následující:

,,Jsme rebelové a rebelové jsou svobodní. Tak jako ptáci. Kardinál červený je to, jak sami sebe vidíme v průmyslu: neohrožený, odvážný a sebejistý; letící vysoko a mířící ještě výš. Barva, kardinálova červená (RED), je něco, co ho spojuje s dalším ptákem, mytologickým stvořením blízkým naší kultuře a dědictví - Rarógem, malým ohnivým ptákem, který má přinášet lidem štěstí. RED představuje energii, vnitřní oheň který nás pohání; představuje něco blízkého každému v tomto studiu - kreativitu a zápal které sami využíváme pro tvorbu nejlepších RPG na světě."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama