Zaklínač 3 je po vývojové stránce hotov
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 je po vývojové stránce hotov

Zaklínač 3 je po vývojové stránce hotov

Michal Burian

Michal Burian

27

Nic nebrání tomu, aby očekávané fantasy RPG za měsíc vyšlo.

Reklama

Tuto neděli nás od vydání očekávaného fantasy RPG titulu Zaklínač 3: Divoký hon bude dělit pouhý měsíc. Není tak divu, že vývojáři z polského CD Projekt Red oznámili, že dokončili vývoj hry, která se dostala do fáze GOLD.

„Uplynulé tři roky jsme nesmírně dřeli, jen abychom vám mohli tuto hru přinést,“ říká Adam Badowski, vedoucí studia CD PROJEKT RED. „Zkorumpovaná novigradská šlechta, prastaré příšery lovící v hlubokých hvozdech nebo všechna ta města, rušné přístavy a dech beroucí panoramata; strávili jsme doslova desítky tisíc hodin na tom, abychom všem těmto lidem a místům vdechli život a vytvořili dobrodružství, které vás posadí na zadek a ještě vás přinutí vrátit se pro nášup,“ dodává Badowski. „Zaklínač 3: Divoký hon je GOLD a co nevidět ho budete mít doma!“ uzavírá.

Již před svým vydáním nasbíral Zaklínač 3: Divoký hon více než 200 prestižních ocenění a stal se tak dosud nejambicióznějším projektem studia CD PROJEKT RED. V této hře zasazené do zcela otevřeného světa se ocitáte v roli potulného nájemného lovce odměn a zabijáka nestvůr, Geralta z Rivie. Přijmete největší kontrakt svého života – najít Dítě proroctví, živoucí zbraň, která může změnit tvář celého světa.

Každopádně skončil pouze vývoj Zaklínače 3, nikoliv dvou plánovaných placených expanzí. Ty ponesou české názvy "Srdce z kamene" a "O víně a krvi". Stát budou dohromady 24,99 euro a přinesou další dobrodružství čítající 30 hodin.

Předobjednejte si Zaklínač 3 v našem obchodě GameExpres.cz na PC za 1099 Kč a na konzole PlayStation 4 a Xbox One za 1499 Kč. Všechny verze obsahují české titulky a navíc dostanete postupně 16 DLC zdarma. Slovenští hráči předobjednají na GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama