Zaklínač 3 má na kontě milion předobjednávek
Novinka Zaklínač 3 má na kontě milion předobjednávek

Zaklínač 3 má na kontě milion předobjednávek

Martin Cvrček

Martin Cvrček

44

Vývojáři ze studia CD Projekt Red děkují hráčům a tvrdí, že v posledních dvou týdnech došlo mimo jiné ke zlepšení výkonu hry na všech platformách. <strong>+ oficiální gameplay z Xbox One verze.</strong>

Reklama

Pokud se bedlivě zajímáte o novinky kolem Zaklínače 3, jistě vám neuniklo opětovné haló týkající se možného downgradu grafické stránky hry. Už mnohokrát se downgrade řešil, už mnohohrát vývojáři posléze vydali obrazové materiály, které hráče uklidnily, ale nyní, týden před vydáním, je tu to téma opět.

Nyní však máme pozitivnější zprávu. Tedy, alespoň pro samotné tvůrce je určitě pozitivní. Zaklínač 3 pokořil milník v podobě milionu předobjednávek napříč celým světem. Zakladatel studia CD Projekt Red k tomu řekl následující:

„Překročili jsme milník jednoho milionu předobjednávek, a to díky vám! Rádi bychom poděkovali všem hráčům za jejich důvěru a podporu. Tohle je poslední úsek a my tvrdě pracujeme - v průběhu posledních dvou týdnů jsme zlepšili výkon na všech platformách a plnou rychlostí jsme začali pracovat na datadiscích Srdce z kamene a O víně a krvi.“

Tvůrci tedy slibují další zlepšení výkonu hry na poslední chvíli. Nezbývá než doufat, že zlepšení poznáme za týden na vlastní kůži.

Gameplay z Xboxu One

CD Projekt Red konečně vydal oficiální gameplay z verze pro Xbox One. Dosud byl téměř každý záběr ze hry, včetně nedávné návštěvy Zaklínače 3 u populárního Conana, z PC verze s připojeným gamepadem. Teď se ale můžeme podívat na záběry, které opravdu pocházejí z konzole od Microsoftu. Rozlišení dynamicky pendluje mezi 900p a 1080p.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama