Zaklínač 3 možná nabídne import uložených pozic napříč platformami
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 možná nabídne import uložených pozic napříč platformami

Zaklínač 3 možná nabídne import uložených pozic napříč platformami

Martin Cvrček

Martin Cvrček

25

CD Projekt se trochu rozpovídal na svém Twitteru. Díky tomu jsme se dozvěděli, že možná umožní import savu Zaklínače 2 bez ohledu na platformu. Také se snad brzy dočkáme dalších gameplay záběrů.

Reklama

CD Projekt se během včerejška pustil do rozsáhlé komunikace s fanoušky na Twitteru, díky čemuž jsme se dozvěděli několik zajímavých informací. Vývojáři například uvažují nad možností importu uložených pozic Zaklínače 2 do třetího dílu nezávisle na platformě. Jeden fanoušek se zeptal, zda dostane možnost importovat save z PC verze Zaklínače 2 do Zaklínače 3 na PS4, a CD Projekt odpověděl následovně:

,,Pořád zkoumáme možnost importu uložených pozic napříč platformami. Bohužel vám zatím nemůžeme dát definitivní odpověď."

Zatím tedy není nic jisté, ale ani vyloučené. Tzv. cross-platform import by každopádně byl určitě užitečný, vzhledem k tomu, že Zaklínač 2 vyšel na PC a Xbox 360, ale Zaklínač 3 je v plánu pro PC, Xbox One a PlayStation 4. Sice je nepravděpodobné, že by měl import uložené pozice na hru nějaký zásadní vliv, ale mnoho hráčů určitě bude chtít zachovat kontinuitu příběhu.

Další fanoušek se zeptal, kdy můžeme očekávat nějaké gameplay záběry. Rozumějte plnohodnotné gameplay záběry přímo ze hry, ne další trailer. Na to vývojáři odpověděli: ,,Mohlo by to být dříve, než čekáte ;)"

Vzhledem k E3 to tedy vypadá, že tentokrát si gameplay ukázku CD Projekt nebude syslit jen pro média a ukáže hru i veřejnosti. Ale kdo ví, možná se toho dočkáme až po E3, pojem "dříve než čekáte" je stále poměrně nejasný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama