Zaklínač 3 může vypadat i jako hra z PS2
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 může vypadat i jako hra z PS2

Zaklínač 3 může vypadat i jako hra z PS2

Jan Kalný

Jan Kalný

47

Máte starý počítač a chcete si zahrát Zaklínače 3 alespoň na 25fps? Možná stačí ze hry udělat něco, co vypadá, jako by vypadlo z PS2.

Reklama

Co se grafiky týče, Zaklínač 3 vypadá rozhodně pěkně a barevně. Tomu také odpovídá trochu nekompromisní náročnost a spousta lidí je ráda, když hru rozjede na minimální detaily jakž takž hratelně. Pokud ale máte opravdu problémy, možná stačí grafiku snížit natolik, že hra vypadá jako kdyby běžela na PS2.

Dokázal to kanál LowSpecGamer, který pozměnil grafiku třetího Zaklínače tak brutálně, že je to určeno spíše pro masochisty a sběratele kuriozit, než hráče.

Video níže vám nejen ukáže jak to vypadá, ale hlavně jak něčeho takového docílit. A pokud zrovna nemáte zájem o Zaklínače, tak určitě se podívejte na další videa.

Samotná sestava, na které byla hra testovaná, není sice až tak stará nebo hrozná (koneckonců tam najdete i7 a 8GB RAM), největší problém ale spočívá v grafické kartě, kterou je GeForce GT 540M. Byli byste schopni něco takového hrát a případně i Zaklínače pořád užít?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama