Zaklínač 3 na dvou nových screenshotech
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 na dvou nových screenshotech

Zaklínač 3 na dvou nových screenshotech

Martin Cvrček

Martin Cvrček

21

Jeden z nich ukazuje brutální boj na palubě lodi, druhý vstup do vesnice, navíc je k dispozici v rozlišení 4K. Také jsme se dočkali nového wallpaperu.

Reklama

CD Projekt RED v průběhu dnešního dne zveřejnil dva nové screenshoty ze Zaklínače 3. O vydání prvního z nich se postaral komunitní manažer Marcin Momot, a co víc, obrázek je k dispozici v rozlišení 4K. Druhý screenshot má standardní velikost, ale troufáme si říct, že jeho náplň je o poznání zajímavější.

Je však třeba upozornit, že obrázky s největší pravděpodobností nepocházejí z nejvyšího grafického nastavení. Jak se dočteme ve několik dní staré zprávě na oficiálním fóru, žádný z dosud vydaných materiálů nebyl pořízený při nejvyšším nastavení a ještě před těmi několika dny neměl CD Projekt v plánu na tom něco měnit. Ale kdo ví, možná že blíže k vydání se ukázky maximálního nastavení PC verze přeci jen dočkáme.

A pokud by vám screenshoty náhodou nestačily, můžete vzít zavděk ještě novým wallpaperem, který je tradičně k dispozici ve třech verzích pro různé rozlišení - 1920x1080, 1920x1200 a 1600x1200.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama