Zaklínač 3 nenabídne lepší zážitek na PS4 Pro
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 nenabídne lepší zážitek na PS4 Pro

Zaklínač 3 nenabídne lepší zážitek na PS4 Pro

Michal Burian

Michal Burian

15

CD Projekt Red se rozhodl soustředit na budoucnost.

Reklama

PlayStation 4 verze Zaklínače 3 se nedočká aktualizace, která by umožnila využít více výkonu u konzole PS4 Pro. CD Projekt Red se místo upgradu rozhodl soustředit na budoucnost, konkrétně se chce věnovat svým připravovaným hrám; karetnímu Gwentu a Cyberpunku 2077.

V prohlášení učiněnému přes britský Eurogamer tvůrci tvrdí, že vylepšit PS4 verzi pro PS4 Pro je náročný proces vyžadující příliš mnoho času a zdrojů. Na mysli mají především rozlišení 4K.

Rozhodnutí CD Projektu Red znamená jediné, hru Zaklínač 3: Divoký hon i s datadisky Srdce z kamene a O víně a krvi sice na PlayStationu 4 Pro spustíte, ale bez výrazných vylepšení. Ovšem je otázkou, zda nakonec PS4 Pro nepřinese do všech her stabilnější frekvenci snímků za sekundu. O tom Sony prozatím neinformovala, ale hojně se o tom debatuje. PS4 hráči si jistě vzpomenout na nepříjemné propady fps při hraní Zaklínače 3. To by mohla PS4 Pro eliminovat. 4K u Zaklínače 3 ale nečekejte.

Bude zajímavé sledovat, zda se k CD Projektu Red přidají další studia, zatím ze všech stran slyšíme, jak starší hry využijí lepší hardware PS4 Pro. Autoři Zaklínače tak nejdou s davem, což už předvedli u DRM free verzí Zaklínače.

Konzole PlayStation 4 Pro dorazí 10. listopadu. Gwent a Cyberpunk 2077 nemají stanovené datum vydání, Cyberpunk 2077 očekáváme během několika let, Gwent mnohem dříve, jeho uzavřená beta začne 25. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama