Zaklínač 3: O víně a krvi má být lepší než původní hra
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3: O víně a krvi má být lepší než původní hra

Zaklínač 3: O víně a krvi má být lepší než původní hra

Michal Burian

Michal Burian

35

O druhém rozšíření Zaklínače 3 si CD Projekt RED dost slibuje. Kolik lidí pracovalo na hře?

Reklama

Zaklínač 3: Divoký hon se stal jednou z nejoblíbenějších her loňského roku. První rozšíření pojmenované Srdce z kamene na úspěch navázalo a na letošek se chystají další. Oficiálně víme o datadisku O víně a krvi, který by mohl vyjít v druhé polovině letošního roku. Sami vývojáři o něm tvrdí, že bude lepší než původní hra. Příběh potrvá zhruba 20 hodin a zavede nás do zcela nového regionu země Toussaint, která je známá produkcí vína. Zde na Geralta čeká prastaré krvavé tajemství, které se skrývá za atmosférou pohody a rytířských rituálů.

Zároveň půjde o zakončení příběhu hlavního hrdiny Geralta. CD Projekt RED v minulosti prohlásil, že má plány na podpoření prodejů Zaklínače 3 po vydání o Víně a krvi, takže je možné, že pokud mají tímto na mysli nějaké rozšíření, bezplatné či placené, může se už zaměřit na jinou postavu. Tou podporou prodejů hry ale může být cokoliv, další hratelný obsah je jen jedna z možností.

Samotný Zaklínač 3: Divoký hon byl velkou hrou, podle nejnovějších informací na něm ve dne v noci pracovalo přes 1500 lidí, společně vytvářeli svět o velikosti 136 čtverečních kilometrů. Postavy k životu přimělo 16 tisíc animací a scénář obsahoval 820 tisíc slov. Dokážete si to představit?

Podívejte se na první obrázky z datadisku o Víně a krvi a přečtěte si, že nové dobrodružství Geralta bude založeno na zpětné vazbě hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama