Zaklínač 3: O víně a krvi přidá pátý balíček gwintových karet
Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi Novinka Zaklínač 3: O víně a krvi přidá pátý balíček gwintových karet

Zaklínač 3: O víně a krvi přidá pátý balíček gwintových karet

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

Čtyři balíčky z původní hry doplní skelligské klany. Navíc bylo potvrzeno, že krabicová verze O víně a krvi zahrne fyzické balíčky Nilfgaardu a Severních království.

Reklama

V rámci právě probíhající akce PAX East a panelu zaměřeného na karetní gwint v Zaklínači 3 došlo k veřejnému odhalení nového balíčku gwintových karet, který bude do hry přidán spolu s druhým datadiskem O víně a krvi.

Fialově značený balíček karet využívá motivy Skellige, přesněji řečeno skelligských klanů. Podle všeho měl být už v původní hře, ale nakonec na něj dojde až při návštěvě Toussaintu.

Navíc došlo k potvrzení toho, že krabicová verze O víně a krvi, která bude k dispozici pro PC a PS4, zahrne fyzické balíčky Nilfgaardu a Severních království. Balíčky Scoia'tael a příšer byly zase vydány spolu s krabicovou verzí datadisku Srdce z kamene. O plánu na vydání balíčku skelligských klanů někdy v budoucnu nepadlo ani slovo, takže bude lepší s tím nepočítat.

Pro ty, kteří si už zakoupili Expansion Pass a nechtějí si kvůli kartám kupovat O víně a krvi znova, by měla být opět k dispozici možnost si karty objednat samostatně. Jen je třeba počítat s tím, že budou v angličtině.

Česká lokalizace balení O víně a krvi sice ještě nebyla potvrzena, ale je považována za samozřejmost. A myslím, že pokud znáte pravidla gwintu, případná absence české lokalizace karet by neměla ničemu příliš vadit.

Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama