Zaklínač 3: O víně a krvi přinese novinky založené na zpětné vazbě hráčů
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3: O víně a krvi přinese novinky založené na zpětné vazbě hráčů

Zaklínač 3: O víně a krvi přinese novinky založené na zpětné vazbě hráčů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

32

Podle slov komunitního manažera CD Projektu vypadají novinky a změny, které přijdou s druhou expanzí Zaklínače 3, skvěle.

Reklama

Lidé ze studia CD Projekt RED zatím nechtějí příliš mluvit o druhém datadisku pro Zaklínače 3 s podtitulem O víně a krvi. Minimálně na nějaké ty obrazové materiály si nejspíš ještě nějakou dobu počkáme, ale jednou za čas se přeci jen objeví nějaký střípek informací. Jako třeba včera.

Komunitní manažer Marcin Momot prostřednictvím svého Twitteru prohlásil: „Jsem na mítinku a koukám se na všechny ty nové prvky/změny, které do Zaklínače 3 dorazí s expanzí O víně a krvi. Jedním slovem - ÚŽASNÉ!“

To ještě není nic tak zvláštního, podobným způsobem se chlubí kdekdo. Odpověď na otázku jednoho z hráčů už je ale zajímavější. Momot napsal, že tvůrci ještě nemohou sdílet informace o přídavku, ale už nyní může říct, že do něj implementují řadu věcí založených na zpětné vazbě hráčů. Samozřejmě přesně nevíme, o jaké věci jde, ale vypadá to, že se přání některých hráčů díky druhé expanzi splní.

Mezi hráči se přitom stále spekuluje o tom, že by se v O víně a krvi mohl objevit Iorveth nebo Saskia, odvážnější dohady hovoří i o naději na oživení upíra Regise známého z knih (a z gwintové karty v Zaklínači 3). Lecos také naznačuje, že by se v roli nepřátel mohly konečně objevit bruxy. S jistotou ale stále víme jen to, že se expanze bude odehrávat v zemi Toussaint a že nabídne zhruba dvacetihodinové dobrodružství.

A ještě něco. Podobně jako v minulosti, i tentokrát nabízí lokalizační manažer Comgadu Filip Ženíšek několik zajímavých zákulisních informací z průběhu překladu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama