Zaklínač 3: O víně a krvi si vyžádá 10 až 15 GB v závislosti na platformě
Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi Novinka Zaklínač 3: O víně a krvi si vyžádá 10 až 15 GB v závislosti na platformě

Zaklínač 3: O víně a krvi si vyžádá 10 až 15 GB v závislosti na platformě

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Ještě před vydáním datadisku navíc dojde na další patch, který by měl být o něco menší.

Reklama

Hráči se poslední dobou čím dál častěji ptají, jak velký vlastně bude datadisk O víně a krvi pro Zaklínače 3. nyní známe odpověď, a to díky serveru GameSpot. Tomu komunitní manažer CD Projektu Marcin Momot prozradil, že O víně a krvi bude mít 10 až 15 GB, a to v závislosti na platformě. Nutno říct, že platformou nemusí myslet jen PC, PS4 a Xbox One, ale klidně i GOG Galaxy, Steam nebo Origin, zkrátka všechny distribuční služby, na nichž je Zaklínač 3 k dostání.

Už nějakou dobu navíc víme, že datadisk by měl předběhnout nový patch. Podle Momota se detaily o náplni patche dozvíme už brzy, jeho velikost by ale neměla být srovnatelná s O víně a krvi. Patch, který bude samozřejmě k dispozici všem hráčům bez ohledu na vlastnictví datadisku, by tak měl být o něco menší. Osobně předpokládám, že na jeho vydání dojde nejpozději ke konci příštího týdne.

Spoluzakladatel CD Projektu Marcin Iwinski navíc britskému Eurogameru potvrdil, že studio v tuto chvíli nepracuje na dalším Zaklínači. O víně a krvi je zkrátka poslední obsah pro Zaklínače 3 a poslední dobrodružství v roli Geralta z Rivie a tím série Zaklínač v podání CD Projektu RED zatím končí. Iwinski ani tentokrát nevyloučil, že by se vývojáři časem ke značce nemohli vrátit, ale po dokončení O víně a krvi se stane prioritou Cyberpunk 2077.

CD Projekt RED chce navíc v rozmezí let 2017 až 2021 vydat další plnohodnotné RPG. Je dost možné, že v tuto chvíli už ve studiu mají představu o tom, co tou hrou vlastně bude, což by se příliš neshodovalo s tvrzením Iwinského o tom, že momentálně na další hře ze série Zaklínač nepracují ani ji nepřipravují. Jak se tedy zdá, pod tou novou hrou se vážně neskrývá další Zaklínač.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama