Zaklínač 3: O víně a krvi v krátkém teaseru
Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi Novinka Zaklínač 3: O víně a krvi v krátkém teaseru

Zaklínač 3: O víně a krvi v krátkém teaseru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

27

Druhá a zároveň poslední expanze pro Zaklínače 3 skutečně vyjde 31. května, přičemž nebude chybět ani krabicová verze pro PC a PS4 doplněná o dva balíčky gwintových karet. <strong>+ dva další screenshoty.</strong>

Reklama

Update: Vývojáři z CD Projektu dnes také vydali sérii nových screenshotů. Většina z nich už doprovází naše dojmy, dva jsou však i pro nás zcela nové.

Původní zpráva (16:50): Doteď jsme měli k dispozici jen screenshoty, ale nyní se můžeme konečně pokochat trailerem, který láká na druhý datadisk pro Zaklínače 3 s podtitulem O víně a krvi a který sděluje jednu věc: V Toussaintu není všechno tak idylické a příjemné, jak se může zdát.

Navíc došlo k potvrzení data vydání. O víně a krvi skutečně vyjde 31. května. Nyní je navíc definitivně potvrzeno, že na našem trhu bude navíc k dostání i krabicová verze datadisku pro PC a PS4.

Obsah krabice je prakticky shodný se Srdci z kamene. Kromě kódu na stažení O víně a krvi (na disku nebude) sběratelská krabice obsáhne i návod na hraní gwintu, dva balíčky gwintových karet (Severní říše a Nilfgaard) a gwintové žetony. Ty jsou doplněné o čtveřici malých bílých žetonů určených pro minihru spojenou s kartami krávy a běsa. Celý obsah krabice by měl být tradičně lokalizován do češtiny a stejně jako v případě Srdcí z kamene se nepočítá s krabicovou verzí pro Xbox One.

„O víně a krvi uzavře celý příběh Zaklínače 3, je to Geraltova poslední výprava. Obsahuje více než 90 nových úkolů a přes třicet hodin zbrusu nového dobrodružství, takže myslím, že na ni hráči jen tak nezapomenou,“ řekl Konrad Tomaszkiewicz, ředitel vývoje hry z CD Projekt RED. „Hráči společně s tímto rozšířením dostanou také ohromné množství dalších bonusů, například dynamický systém význačných bodů, nový balíček pro gwint, nový mechanismus mutací do závěrečné fáze hry a dokonce místo, jež by mohlo být Geraltovým domovem... A to vše je zasazeno do oblasti, která je velká jako Země nikoho ze základní hry,“ dodává Tomaszkiewicz.

Více o datadisku O víně a krvi se dozvíte z našich dojmů z hraní.

Speciální edici datadisku Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi pro PC a PS4 předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama