Zaklínač 3 se dočkal podpory Xboxu One X
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 se dočkal podpory Xboxu One X

Zaklínač 3 se dočkal podpory Xboxu One X

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Patch 1.60 přináší různá grafická vylepšení a dva režimy, díky nimž je možné hrát s rozlišením 4K při 30fps nebo se škálovaným rozlišením při 60fps.

Reklama

Není to tak dávno, co se Zaklínač 3 s pomocí patche dočkal podpory PS4 Pro. Nyní díky aktualizaci 1.60 konečně došlo i na podporu Xboxu One X, nedávno vydané výkonnější konzole od Microsoftu.

Předností jsou tentokrát zejména dva grafické režimy. 4K Mode umožňuje hrát v rozlišení 4K při stabilních 30 snímcích za sekundu. Oproti tomu Performance Mode dovoluje hrát při 60 snímcích za sekundu, přičemž v tomto případě se rozlišení škáluje od 1080p do 4K s cílem udržet 60fps.

Oba režimy podporují HDR, přičemž ve srovnání se Zaklínačem 3 na základním Xboxu One došlo i na lepší stíny, ambientní okluzi a filtrování textur. Na Xboxu One X můžete rovněž pozorovat textury ve vyšším rozlišení.

Ačkoliv to v oznámení vydání patche není vysloveně řečeno, je prakticky jisté, že se všechny novinky vztahují nejen na obsah základní hry, ale i na datadisky Srdce z kamene a O víně a krvi, stejně jako v případě podpory PS4 Pro. Pro PlayStation 4 Pro navíc brzy vyjde další patch, který i na něm zpřístupní HDR. Aktualizace je v přípravě také pro Xbox One S, zatím však není jasné, co všechno zahrne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama