Zaklínač 3 se opravdu dočká New Game+
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 se opravdu dočká New Game+

Zaklínač 3 se opravdu dočká New Game+

Martin Cvrček

Martin Cvrček

44

Právě New Game+ bude náplní posledního bezplatného DLC pro Zaklínače 3. Tento týden ale k vydání nedojde. <strong>Aktualizováno o detaily.</strong>

Reklama

Aktualizace: Komunitní manažer CD projektu Marcin Momot na oficiálním fóru Zaklínče poodhalil, jak bude New Game+ v Zaklínači 3 fungovat. Nepřátelé budou samozřejmě těžší, přičemž z dohrání hry bez NG+ se přenesou zkušenostní body, předměty, peníze a alchymistické recepty.

V případě zkušenostních bodů platí, že pokud jste dokončili původní hru pod úrovní 30, New Game+ budete automaticky začínat právě na úrovni 30 (pokud jste ale skončili třeba 34. úrovní, samozřejmě začnete na ní).

V případě předmětů se zase přenese vše kromě úkolových předmětů, knih a dopisů, gwintových karet, trofejí a použitelných předmětů. Již vytvořené lektvary by se ale měly přenést.

Na začátku si přitom budete moci zvolit jakoukoliv obtížnost a prostřednictvím New Game+ bude možné získat achievement/trofej za dohrání hry na obtížnost Pochod smrti (Death March). Každý hráč také v úvodu dostane Elixír očisty, aby mohl vyresetovat a přerozdělit body schopností.

Původní zpráva (27. 7. 2015 19:21): CD Projekt RED minulý týden sliboval, že šňůru šestnácti bezplatných DLC pro Zaklínače 3 zakončí něčím velkým. A nelhal. Poslední přídavek totiž přidá New Game+.

O přidání New Game+ se spekuluje už dlouho a jde o sen mnoha hráčů, kteří hledají pořádný důvod k opětovnému rozehrání hry. Vývojáři ale o této novince nechtěli mluvit, nápad na New Game+ sice nikdy nezavrhovali, ale ani ho nikdy nepotvrdili. Až dosud.

Zatím samozřejmě nevíme, jak přesně bude New Game+ v Zaklínači 3 fungovat a co nabídne. Dá se ale očekávat, že se podstata nebude moc lišit od New Game+ v jiných hrách, ve kterých jde zpravidla o možnost po dokončení hry rozehrát hru ještě jednou, ale s nějakými novými prvky a případně i se zkušenostními body nebo předměty přenesenými z prvního dohrání.

New Game+ ale nečekejte tento týden, tvůrci prý potřebují ještě nějaký čas na dokončení.

Na závěr nebude od věci upozornit na jednu perlu z překladu prvního datadisku Zaklínače 3 s podtitulem Srdce z kamene.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama