Zaklínač 3 - seznamte se s regionem Toussaint
Zaklínač 3: Divoký hon - O víně a krvi Novinka Zaklínač 3 - seznamte se s regionem Toussaint

Zaklínač 3 - seznamte se s regionem Toussaint

Martin Cvrček

Martin Cvrček

48

V novém videu se seznámíte s prosluněnou zemí Toussaint. Po vizuální stránce jde o místo nesrovnatelné s Velenem, Novigradem nebo ostrovy Skellige. <strong>Aktualizováno o ústřední melodii.</strong>

Reklama

Update: Kromě traileru jsme se dočkali i uvolnění ústřední skladby datadisku. Úvodní pasáže vám mohou být povědomé, protože se objevily už v launch cinematic traileru.

Původní zpráva (18:27): CD Projekt RED vydal nový trailer z O víně a krvi, druhého a také posledního datadisku Zaklínače 3. Až na pár letmých záběrů, které mohou pozornějším divákům ve spojitosti se staršími materiály něco málo prozradit, se trailer zcela vyhýbá podrobnostem o příběhu a zaměřuje se pouze na novou mapu, prosluněnou zemi Toussaint, která je mimo jiné proslulá produkcí těch nejlepších vín.

Přečtěte si více o datadisku Zaklínač 3: O víně a krvi v našich dojmech.

Dnes je to navíc přesně rok od vydání původního Zaklínače 3. Při té příležitosti tvůrci zveřejnili zajímavou pohlednici, na které nechybí ani postavy z předešlých dílů a očividně se zastavil i někdo z obsazení datadisku. Schválně, dokážete jmenovat všechny zúčastněné?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama