Zaklínač 3 v první plnohodnotné gameplay ukázce
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 v první plnohodnotné gameplay ukázce

Zaklínač 3 v první plnohodnotné gameplay ukázce

Martin Cvrček

Martin Cvrček

43

Na konferenci Microsoftu si odbyla svou premiéru i první gameplay ukázka Zaklínače 3 pro širokou veřejnost. Geralt v ní pronásleduje létajícího gryfa a efektivně likviduje bandity.

Reklama

Konečně můžeme kromě klasických trailerů obdivovat i gameplay záběry ze Zaklínače 3. Ty prezentovali zástupci CD Projektu na konferenci Microsoftu a jde o opravdu působivou podívanou.

Hlavní náplní gameplay ukázky je pronásledování okřídleného gryfa. Můžeme vidět zostření Geraltových smyslů, které v prostředí zvýrazní stopy po pronásledované nestvůře, kuši, meditaci a celkově mnohem větší svobodu pohybu díky open-world nátuře hry.

V průběhu stopování gryfa však dojde i na kontakt s lidskými bandity, proti nimž Geralt používá meč i magická Znamení. Nechybí ani některé opravdu brutální zásahy a posléze rozhovor se zachráněnou dívkou vedoucí až k případné vedlejší aktivitě.

Gameplay pochopitelně pochází z verze pro Xbox One, ale připomínáme, že už dříve CD Projekt vyloučil jakýkoliv exkluzivní obsah pro jakoukoliv platformu. Výskyt CD Projektu na konferenci Microsoftu tak neznamenal nic jiného než příležitost k efektivní ukázce hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama