Zaklínač 3 vyjde zároveň na PC a next-gen konzole
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 vyjde zároveň na PC a next-gen konzole

Zaklínač 3 vyjde zároveň na PC a next-gen konzole

Michal Burian

Michal Burian

90

Ať už si vyberete PC, PlayStation 4 nebo Xbox One verzi Witcher 3: Wild Hunt, můžete si být jistí, že nebudete čekat.<strong> Ne dříve než v dubnu 2014</strong>.

Reklama

Aktualizace: Šéf společnosti CD Projekt v rozhovoru pro polskou televizi TVN CNBC (thx EG.pl) uvedl, že hra vyjde nejdříve po prvním čtvrtletí příštího roku. To znamená, že ji na trhu nemáme očekávat dříve než v dubnu 2014. Podle dostupných informací vyjde Witcher 3 brzy na jaře, tak uvidíme.

Celý rozhovor naleznete zde.

Původní zpráva

Společnost Warner Bros prostřednictvím tiskové zprávy oznámila, že bude v Severní Americe distribuovat očekávané pokračování RPG titulu Zaklínač. Třetí díl vyjde v příštím roce a na tiskovce je nejdůležitější, že PC, PlayStation 4 a Xbox One vyjdou současně.

Na trhu se tak objeví všechny tři verze ve stejný den. Kdy přesně to bude, na to si musíme ještě počkat. Původní Zaklínač vyšel na PC v říjnu 2007, zatímco pokračování v květnu 2011 na PC a v dubnu 2012 na Xbox 360.

"Vydání Zaklínače 3 je pro nás nejdůležitější událostí v dějinách CD Projektu. Nesmírně si cenníme partnerství s Warner Bros. Jejich zkušenosti a vybudovaná pozice na americkém trhu jsou pro nás zásadní," řekl Adam Kicinski, prezident CD Projektu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama