Zaklínače 3 nečeká grafický downgrade, tvrdí CD Projekt
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínače 3 nečeká grafický downgrade, tvrdí CD Projekt

Zaklínače 3 nečeká grafický downgrade, tvrdí CD Projekt

Martin Cvrček

Martin Cvrček

68

Komunitní manažer studia CD Projekt RED popřel, že by v případě Zaklínače 3 došlo k downgradu grafiky, na nějž se hráči ptají po vydání posledních screenshotů.

Reklama

Poslední čtveřice screenshotů ze Zaklínače 3 byla sice zajímavá, svěží, romantická a pro fanoušky dost přínosná, ale troufáme si říct, že ve srovnání s předešlými materiály si z nich nikdo ohromením nesedl na zadek.

Skoro to až vypadalo, že pochází z nějaké starší verze hry, vždyť vlci na jednom screenshotu nevypadají tak jako ve starém videu a Geraltovi pro příklad úplně chybí jizva u levého oka. Nebo že kvůli omezenému výkonu konzolí dochází ke grafickému downgradu, který v minulosti potkal třeba Watch Dogs od Ubisoftu nebo prokleté (a prokletě špatné) Aliens: Colonial Marines.

Oba projekty se nechvalně proslavily tím, že na prvních propagačních materiálech prezentovali jejich tvůrci vizuál, který finální hra nakonec nenabídla. Myšlenky na downgrade v případě Zaklínače 3 se tak pochopitelně začaly množit jako houby po dešti, ale podle všeho k ničemu takovému nedojde.

Serveru Worlds Factory to řekl komunitní manažer studia CD Projekt RED, Marcin Momot:

,,Prosím, mějte na paměti, že je hra stále v produkční fázi. Na některých věcech se pořád pracuje. Finální verze hry bude vypadat lépe než to, co je vidět na posledních screenshotech - nehledě na platformu. Jak asi víte, při publikaci screenshotů mohou být některé z nich subjektivně méně přitažlivé (záleží na názoru každého), to je naprosto normální. Nejdůležitější je, že vydaná hra bude vypadat úžasně, jakmile budeme s prací na ní hotovi. Nebude žádný downgrade."

Nezbývá než vzít CD Projekt za slovo a doufat, že finální verze Zaklínače 3 bude tak ohromující jak tvrdí. A to nejen graficky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama