Zaklínače 3 obohatí 16 bezplatných DLC
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínače 3 obohatí 16 bezplatných DLC

Zaklínače 3 obohatí 16 bezplatných DLC

Martin Cvrček

Martin Cvrček

85

CD Projekt RED chystá pro Zaklínače 3 na všech třech platformách 16 bezplatných DLC. Už nyní známe podrobnosti o prvních čtyřech.

Reklama

Vývojáři Zaklínače 3 z polského CD Projektu dnes příjemně překvapili oznámením 16 bezplatných DLC, na které se můžeme těšit po vydání hry, a to na všech třech platformách.

Nezáleží tedy na tom, jestli si třetího Zaklínače koupíte na PC, PS4 nebo na Xbox One, nezáleží ani na tom, jestli zvolíte fyzickou nebo digitální verzi, samozřejmě nezáleží ani na volbě mezi běžnou a sběratelskou edicí nebo na tom, zda si hru předobjednáte nebo ji koupíte po vydání. V každém případě se můžete těšit na 16 přídavků, za které nebudete platit ani korunu.

Už den po vydání Zaklínače 3, tedy 25. února 2015, lze očekávat vydání prvních dvou balíčků. Jeden z nich nese název Temerian Armor Set a zahrnuje novou vestu, rukavice, kalhoty a boty, které dávají dohromady oděv s motivem Temerie, dále zbroj na koně (očividná narážka na Oblivion) a sedlové brašny rozšiřující kapacitu inventáře. Druhý bude vydán pod názvem Beard and Hairstyle Set a pro změnu nabídne výběr účesů a stylů vousů.

Po 25. únoru dojde k vydání dalších dvou nových DLC každý týden, dokud nebude venku všech 16. Tvůrci přitom odhalili ještě další dva přídavky - Alternative look for Yennefer, jenž by měl nabídnout alternativní vizáž čarodějky Yennefer pro ty, kteří by snad s výchozím zjevem nebyli spokojeni, a dodatečný quest Missing Miners. V něm nás čeká prošetření zmizení horníků z vesnice na ostrovech Skellige.

Nezbývá než CD Projektu složit poklonu za velmi chvályhodný přístup a doufat, že stejný směr v budoucnu zvolí více vývojářských celků.

Otázka: Co musím udělat, abych obdržel(a) 16 bezplatných DLC?

Odpověď: Abyste získali 16 DLC, musíte udělat jen jediné – koupit si hru Zaklínač 3: Divoký hon. Všechna DLC budou na všech platformách (tj. Xbox One, PC a PlayStation 4) k dispozici zdarma.

Otázka: Pokud chci získat 16 bezplatných DLC, musím si hru předobjednat?

Odpověď: Ne, veškerý obsah si uživatelé budou moci stáhnout bez ohledu na to, zda si hru zakoupili před premiérou 24. února 2015, nebo až poté.

Otázka: Mám standardní verzi hry (tedy ne sběratelskou edici). Dostanu i tak DLC zdarma?

Odpověď: Ano. 16 DLC obdržíte bez ohledu na to, kterou verzi hry jste si zakoupili (tj. standardní či sběratelskou, digitální či fyzickou).

Otázka: Jak to bude probíhat? Kdy budou DLC vydána?

Odpověď: Balíky s DLC (každý balík bude obsahovat dvě DLC) chceme vydávat každý týden po premiéře hry, k níž dojde 24. února 2014. První balík s DLC bude vydán hned následujícího dne, tedy 25. února. Další bude k dispozici pro stažení o týden později, tedy 4. března, další pak 11. března a tak dále. První balík bude obsahovat Sadu temerské zbroje a Sadu vousů a účesů pro Geralta. V druhém balíku najdete jeden dodatečný úkol a alternativní vzhled pro jednu z hlavních herních postav – Yennefer z Vengerbergu.

Knižní box

Když si nového Zaklínače předobjednáte u nás na Xzoneu, obdržíte ke hře skutečně jedinečný dárek, LUXUSNÍ KNIŽNÍ BOX. Medailon je kovový, pevně přichycený k boxu. V konstrukci se ukrývají magnety pro zavírání.

Tenhle dárek jsme si přichystali pro stávající i nové předobjednávky a najdete jej exkluzivně pouze u nás. Současně ke hře stále dostanete již dříve oznámené předměty:

  • Exkluzivní CD s oficiálním soundtrackem
  • Oficiální knihu "Svět Zaklínače - Rukojeť" od vývojářů
  • Krásnou detailní mapu herního světa
  • Sadu jedinečných nálepek Zaklínač 3
  • Stylový ochranný obal

Tato edice hry představuje dokonalou volbu pro všechny hráče, kteří chtějí do světa Zaklínače vstoupit stylově.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama