Zapište si do kalendáře betu nového Hitmana
Novinka Zapište si do kalendáře betu nového Hitmana

Zapište si do kalendáře betu nového Hitmana

Michal Burian

Michal Burian

5

Začíná za dva měsíce s mírnou časovou exkluzivitou pro PlayStation 4. Uvnitř i trailer <strong>+ Hitman GO pro PSV a PS4</strong>.

Reklama

Studio IO Interactive v rámci PlayStation Experience oznámilo datum, kdy hodlá spustit betu nového Hitmana. Pokud jste si hru předobjednali nebo budete mít štěstí, tak si hru budete moci vyzkoušet od 12. února 2016 ve verzi pro PlayStation 4. Beta pro PC bude následovat 19. února, zatímco Xbox One hráči si budou muset počkat na vydání finální verze. To je naplánováno na 11. března 2016.

Vše je vidět v traileru, který ještě prozrazuje, že PS4 hráči dostanou šest bonusových smluv s názvem "The Sarajevo Six." V nich bude Hitman cestovat po světě ve snaze najít šest bývalých členů polovojenské jednotky zvané CICADA. Každý z nich spáchal brutální válečné zločiny a jsou ve Francii, Itálii, Maroku, Thajsku, Japonsku a USA.

Beta Hitmana se bude odehrávat 20 let v minulosti v přísně tajném náborovém a výcvikovém zařízení ICA. Fanoušci se dozvědí, jak se Agent 47 přidal k organizaci, což bude navíc dobrý odrazový můstek pro nováčky série, kteří se chtějí seznámit s ultimátním zabijákem.

Zároveň došlo k oznámení PS4 a PS Vita verzí mobilní tahové hry Hitman GO. Ta se na mobilech a tabletech objevila v roce 2014. Nové verze dorazí v příštím roce a podle Square Enix bude hratelnost vylepšena a optimalizovaná pro obě platformy od Sony a navíc budou odstraněny in-game nákupy a doplněny trofeje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama