Záporáci z OP:PW4 a My Hero One’s Justice 2 a hráči z Captaina Tsubasy
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Novinka Záporáci z OP:PW4 a My Hero One’s Justice 2 a hráči z Captaina Tsubasy

Záporáci z OP:PW4 a My Hero One’s Justice 2 a hráči z Captaina Tsubasy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Donquixota, Fujitoru a zástup antihrdnů, doplňuje rozšířený trailer k "fotbalové arkádě".

Reklama

One Piece: Pirate Warriors 4

Bandai Namco vydalo další dvojici trailerů s hratelnými postavami z One Piece: Pirate Warriors 4. Dnes se nám představí Donquixote Doflamingo a Issho, známý také jako Fujitora.

Donquixote Doflamingo patří také do skupiny Válečníků moře, ale je zároveň králem Dressrosy. Jeho skutečné jméno je Don Quixote Doflamingo, ale známý je v podsvětí také jako Nebeský démon nebo Joker. Kromě kralování se víc zajímá o svou produkci umělého ďábelského ovoce zvaného Smile. Sám je uživatelem ovoce String-String a tyto jím vytvořené struny lze používat buď k manipulaci s lidmi nebo jimi nakrájet jakýkoli předmět. Dokonce je dokáže omotat kolem mraků a "létat". Doflamingo je zlý a brutální, ale své důstojníky nazývá "rodinou" a zachází s nimi s podivnou laskavostí.

Fujitora je námořním admirálem a jeho skutečné jméno je Issho. I když jde o výborného šermíře, je slepý a místo meče používá hůl. Zároveň ji ale dokáže třímat i v opačné ruce. Je neskutečně oddaný svému poslání, ale jedná podle vlastního smyslu pro spravedlnost. Také si myslí, že by mělo být zajato všech sedm Válečníků moře. Jde o uživatele energetického ďáblova ovoce, díky kterému dokáže podle svého přání manipulovat s gravitací. Dokáže vzduchem přenášet předměty a dokonce shazovat z nebe meteority.

One Piece: Pirate Warriors 4 mají vyjít pro PlayStation 4, Xbox One a Switch 26. března v Japonsku a následně pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC 27. března v Severní Americe a v Evropě. Vy si ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Donquixote Doflamingo

Issho (Fujitora)


My Hero One's Justice 2

Teď v rychlosti. Bandai Namco a vývojáři z Bykingu vydali nový trailer k mlátičce My Hero One's Justice 2, který sice představuje antihrdiny, ale všichni budou také hratelné postavy. Do seznamu charakterů přibyli třeba Kai Chisaki, Tomury Shigaraki (verze Another Ver.), Mr. Compress a Twice z Ligy padouchů.

My Hero One’s Justice 2 vyjde v Japonsku pro PlayStation 4, Xbox One a Switch 12. března a ve zbytku světa pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC (prostřednictvím Steamu) 13. března a vy ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


Captain Tsubasa: Rise of New Champions

V podobném duchu budeme pokračovat i dále. Bandai Namco totiž vydalo i rozšířenou verzi nedávno uvolněného traileru, ve kterém nám představilo hratelné postavy ze hry Captain Tsubasa: Rise of New Champions.

Hra Captain Tsubasa: Rise of New Champions se sice striktně drží klasického anime stylu, ale je doplněn o realistické efekty. Vývojáři se zaměřili na detailní prezentaci každého stylu každé z postav. Takže se můžete těšit nejen na Tsubasovy výskoky, ale taky na všechny další šílené pohyby. Třeba na tag-team speciál Airborne Acrobatic Duo.

Pokud jde o samotný styl hraní, jde o high-speed "fotbalovou akční arkádu", což hře propůjčuje rychlejší tempo v kombinaci se speciálními pohyby, které můžete vidět i v traileru.

Video ale ukazuje i některé příběhové prvky, jako jsou trenéři a další podpůrné postavy, známé ze série. Příběhový režim se navíc bude měnit na základě toho, co se stane během vašich zápasů. Pokud tedy zápas skončí penaltami, odrazí se to i následných událostech.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions vyjde pro PlayStation 4, Switch a pro PC (přes Steam) někdy v letošním roce.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama