Zasmějte se s výměnou modelů v Metal Gear Solid V
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Novinka Zasmějte se s výměnou modelů v Metal Gear Solid V

Zasmějte se s výměnou modelů v Metal Gear Solid V

Jan Kalný

Jan Kalný

12

Je libo sprchování s Ocelotem nebo sestřelení poletujících Sahelanthropů?

Reklama

S příchodem nového Metal Gear Solid na PC bylo jen otázka času, než si pár lidí najde způsob, jak hru rozebrat a složit tak trochu jinak. Několik zajímavých modů už pro hru existuje. Třeba takový, který vám dovolí zvednout grafiku hry ještě o něco víc nebo který odstraní čekání při zkoumání zbraní. Ale mezi zatím nejrozšířenější úpravy hry patří výměna modelů. Ty se pak projevují v samotné hře i cut-scénách a mnohdy to může vyústit v přinejmenším vtipné situace. Někdy možná i trochu úchylné a ujeté. A někdy jde o naprosté koniny. Občas i všechno dohromady.

Na videu níže můžete vidět záměnu modelu Quiet za Ocelota v cut-scéně, při které na Mother Base prší. Ti, kteří viděli původní verzi určitě ví, že samotná scéna může být trochu... Řekněme unikátní. Ocelot tomu ale dodává úplně jinou váhu.

Případně se také můžete podívat na verzi s vaším věrným D-Dogem. Nikdy není pozdě spolu trávit nějakou tu kvalitní chvilku.

Tím ovšem podobná videa zdaleka nekončí. A také nekončí ani Ocelot v hlavní roli. Přichází na řadu další z unikátních cut-scén ze hry. Sprchování.

A co teprve když se z Ocelota stane D-Dog? Pro mě osobně je tohle bezesporu největší a zároveň nejlepší hovadina ze všech.

Evidentně se můžete ve hře také potrápit s ptačími problémy v podobě poletujících Sahelanthropů. Pozor na mírné spoilery, pokud jste se se Sahelanthropem ve hře ještě nesetkali.

A seznam podobných videí pokračuje a pokračuje. Víte ale o nějakém opravdu dobrém a vtipném? Nezapomeňte se pochlubit v komentářích. K této příležitosti by ještě nebylo úplně od věci odkázat i na jedno video z Ground Zeroes, které naopak měnilo pár textur. Například nápis XOF na jedné z helikoptér. Opět pozor na menší spoilery ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama