Závodní simulátor Assetto Corsa oznámen pro PS4 a XB1
Assetto Corsa Novinka Závodní simulátor Assetto Corsa oznámen pro PS4 a XB1

Závodní simulátor Assetto Corsa oznámen pro PS4 a XB1

Michal Burian

Michal Burian

16

Gran Turismo 7 a Project Cars mají vážnou konkurenci. <strong>Připravuje se i zbrusu nový obsah do PC verze</strong>.

Reklama

Závodní simulátor Assetto Corsa od italského studia Kunos Simulazioni je na PC právem považován za jeden z nejlepších a nejautentičnějších tohoto žánru. V dnešní době mu dokáže konkurovat snad jen Project Cars od Slightly Mad Studios. Pokud preferujete hraní na konzoli a bylo vám líto, že si Assetto Corsa na ní nezahrajete, tak se můžete radost.

Tvůrčí celek Kunos Simulazioni uzavřel partnerství s vydavatelskou společností 505 Games a společně připravují PlayStation 4 a Xbox One verze Assetto Corsa. Hra vyjde v roce 2016.

Za dva týdny na E3 budou představeny nejen PS4 a Xbox One verze, ale také nový obsah pro PC verzi.

Pokud Assetto Corsa neznáte, tak věřte, že tahle hra nabízí více než sto vysoce výkonných vozů všelijakých známých světových značek jako Lotus 98T, Pagani Zonda R, Ferrari LaFerrari, Mercedes C9 nebo McLaren MP4-12C GT3. Se všemi automobily se potom můžete projet minimálně po dvaceti různých konfiguracích tratí, včetně slavných okruhů jako je Silverstone Circuit, Circuit de Spa-Francorchamps, Autodromo Nazionale Monza a Nürburgring-Nordschleife.

Své jezdecké dovednosti můžete vylepšovat v rychlých závodech, singleplayerové kariéře nebo v multiplayeru, kde naleznete třeba víkendové závody, všelijaké výzvy a mnoho dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama